Sport

Cel mai bun pedometru

Cel mai bun pedometru

Indiferent de model, orice pedometru funcţionează similar, măsurând numărul de paşi pe care îi facem. Pe lângă această funcţie de bază, el mai poate măsura distanţa parcursă, caloriile arse, etc. Iată mai jos un top 5 din iulie 2015.

1.FITBIT One

Produs de către leaderul în domeniu, este un instrument de măsurare şi de urmărire extrem de util pentru cei cu un regim de viaţă sănătos. Măsoară o grămadă de chestii. E mic şi scump.

2.STRIIV Smart 

Un pedometru interactiv, extrem de versatil şi cu un computer intern foarte robust. Cu touch-screen, USB şi joc motivaţional, dar cu ceva mai puţine funcţii.

3. OMRON HJ-112 

Poate nu la fel de sofisticat ca Fitbit, acesta este un pedometru de foarte bună calitate la un preţ mediu. Foarte uşor de folosit şi de citit.

4.YAMAX EX-510

Un măsurător de paşi extrem de precis (98-99%) care prezintă toate funcţiile esenţiale, dar este lipsit de clopoţei sau fluiere adiţionale. Compact şi simplu.

5.OZERI Pocket 3D

Un instrument motivaţional simplu care este preferatul multor profesionişti. Display mare şi uşor de citit. Cea mai bună valoare pentru cel mai mic preţ pentru un pedometru.

Pentru cei cu o viață activă, recomandăm și Top 3 ceasuri cu monitor cardiac

Sursă : bestreviews.com

View Comments (1)

1 Comment

  1. Pingback: Câștigă o brățară fitness smart! - eHealth Romania

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Sport

More in Sport