Stiri

Smartwatch pentru copii, siguranță pentru părinți

Smartwatch pentru copii, siguranță pentru părinți

Un smartwatch pentru copii se lansează curând pe piață. Dacă te întrebi de ce ar avea nevoie copilul de un smartwatch, primul răspuns este că reprezintă o investiție în propria ta liniște, cea de părinte.

Ideea de a realiza acest smartwatch pentru copii i-a venit fondatorului și CEO-ului Doki Tehnologies, Casper Chien când, plecat la cumpărături cu nepotul său, micuțul s-a rătăcit în magazin. ”Sunt sigur că fiecare părinte a trăit un astfel moment de panică. Și am realizat după ce întâmplarea s-a încheiat într-un mod fericit că un simplu device ar putea face ca părinții să comunice, dar și să-și urmărească copilul în mod convenabil și imediat”, a declarant Casper Chien.

Vrei să știi Ce informații despre sănătate caută pe net copiii noștri?

Astfel a apărut dokiWatch, cel mai nou smartwatch pentru copii. Acest gadget are un target foarte precis, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, fiind în același timp și un telefon ușor de folosit, dar și un sistem de localizare precis. Este primul 3G smartwatch pentru copii cu apeluri video, apeluri de voce și capacități de mesagerie. Prin intermediul unei alarme SOS, copiii își pot chema în ajutor părinții care folosesc imediat senzorul de localizare din aplicația Doki App, compatibilă atât cu sistemul iOS, cât și cu Android.

Urmărește filmulețul de mai jos și vezi cum funcționează cel mai nou smartwatch pentru copii

Stil de viață sănătos cu noul smartwatch pentru copii

Simpaticul smartwatch pentru copii îi încurajează pe micuți să ducă o viață sănătoasă și să facă mult sport. Acesta are incluse jocuri, Tamagotchi, și un DokiPet, o mascotă jucăușă, care le stabilește celor mici obiectivele sportive, îi încurajează să rămână în formă, îi stimulează și le oferă premii. Acceleratorul încorporat le contorizează copiilor pașii, le măsoară distanța parcursă, dar și caloriile consumate.

Cel mai nou smartwach pentru copii îi încurajează pe micuți să ducă un stil de viață sănătos.

Cel mai nou smartwach pentru copii îi încurajează pe micuți să ducă un stil de viață sănătos.

De la distanță, părinții pot dezactiva cel mai nou smartwatch pentru copii pentru ca aceștia să nu-l poată folosi în timpul orelor de școală ori fie pentru a nu le perturba somnul. Dacă ești părintele a doi sau mai mulți copii, poți conecta la smartphone-ul tău mai multe dokiWatch.

Îl poți comanda de aici.

Ai mai putea fi interest și de Aplicație pentru calendar menstrual în limba română

View Comments (3)
Stiri

More in Stiri