Brățara Jawbone te motivează să te menţii în formă

Brățara Jawbone Up2 monitorizează activitatea de zi cu zi precum şi somnul, îţi permite să îţi înregistrezi antrenamentele şi îţi oferă indicii cu privire la modul de a trăi o viaţă mai sănătoasă prin caracteristica inteligentă Coach din aplicaţia Up.

Trackere de fitness de pe piaţă te ajută să îţi îmbunătăţeşti progresul şi să devii cea mai bună variantă a ta.

La o primă vedere este greu de recunoscut faptul că există o diferenţă între brățara Jawbone UP2 şi UP3, fiind aproape identice ca mărime şi formă, cu o interfaţă la fel de sensibilă la atingere, însă UP3  este dispozitivul care are şi monitorizare ritm cardiac.

Brățara Jawbone UP2 are un design atractiv, curea flexibilă, confortabilă, cu  trei indicatoare luminoase ascunse sub modelul de haşură oblică, ce se aprind doar atunci când ai nevoie de ele. Afişajul tactil din partea de sus a dispozitivului oferă trei lumini cu LED-uri pentru a comunica mesaje diferite în funcţie de combinaţia de lumini.

Aplicaţia încearcă să detecteze  automat când ai fost activ pentru o perioadă de timp pentru a o înregistra ca activitate nouă. Singură problemă este că, uneori, nu recunoaşte că ai fost la o plimbare de o oră sau la un antrenament intens, astfel încât detaliile specifice ale antrenamentului trebuie să le înregistrezi în mod activ în aplicatie .

Citește și Brăţara fitness. La ce ajută, cât costă, unde o găsim?

Îţi oferă detalii cu privire la somn, somn profund şi acele perioade când te-ai trezit în mijlocul nopţii, plus că ai parte de o trezire blândă dimineaţă datorită modului de vibraţie. O parte bună a acestui traker este durata de viaţă a bateriei, nu trebuie să îţi faci griji cu încărcarea în fiecare seară, mai mult de atât o poţi lăsa la mână pentru o mai bună monitorizare a somnului precum şi o trezire plăcută şi liniştitoare.

Având funcţia de antrenor inteligent, aplicaţia va analiza datele, comparându-le cu performanţe în curs de desfăşurare, dar, de asemenea, împotriva altor utilizatori UP făcând ca  informaţiile primite să fie foarte utile.

Gasesti aici mai multe informatii despre Wearables, de la funcționalitate și utilitate, la canoanele modei

În mod automat acest software ştie dacă ai dormit, ai făcut exerciţii şi te atenţionează atunci când doreşti să introduci informaţii relevante cu privire la antrenamentele tale. Poţi programa smart alarm care să îţi amintească de masa de prânz sau în momentul în care ai stat mai mult de 60 min la birou.

Pro:

  • Jawbone are un design atractiv, curea flexibilă
  • Durată bună de viaţă a bateriei
  • Integrări sociale – posibilitatea de a provoca prietenii
  • Caracteristică de coaching inteligent, învaţă tiparele tale de activitate şi preferinţele, pentru a te motiva şi a te menţine în formă .

Contra:

  • Cablul de încărcare este scurt fiind prevăzut cu un mecanism de conectare magnetic care nu angajează în mod corespunzător cu portul pe bandă.
  • Interfaţă- touch-ul este temperamental făcând comutarea între moduri o experienţă frustrantă.
  • Probleme de compatibilitate pentru proprietarii de telefoane Android.
  • UP2 nu este total rezistent la apă
  • Abordarea Up 2 “one-size-fits-all”, face ca mecanismul lateral – de încuietoare sa fie incomod.

Sursa : techradar.com