Aplicație pentru fitness – provocarea de 30 de zile

Dacă vrei să ai o condiție fizică mai bună, dar nu poți să-ți găsești motivația de a începe, îți oferim un truc digital: folosește o aplicație pentru fitness.

Noi am testat o gamă largă de astfel de aplicații și îți recomandăm “30 Day Fit Challenge Workout” de la NorthPark.Android. O considerăm una dintre cele mai bune și mai complexe aplicații de acest gen. Aceasta se află și în topul preferințelor utilizatorilor de pe Google Play cu un rating de 4,8. Poți descărca aplicația de aici

Prezentarea aplicație pentru fitness “30 Day Fit Challenge Workout”

aplicație pentru fitness 1

Această aplicație pentru fitness este destinată în special celor care sunt prea ocupați pentru a ajunge la sală, toate exercițiile putându-se face acasă.

Este ideală pentru începători, fiecare exercițiu fiind însoțit de instrucțiuni detaliate, pictograme animate, precum și  fișiere video.

aplicație pentru fitness 2

Este conceput pe trei nivele de dificultate, fiecare având două planuri de antrenament. Sfatul nostru este să începi treptat, plecând de la cel mai simplu nivel. Nu uita că scopul principal este de a crește treptat tonicitatea musculaturii și de a evita accidentările.

aplicație pentru fitness 3

Există cinci provocări: Abdomen, Brațe, Picioare, Posterior și Full Body. Fiecare provocare include exerciții specifice dezvoltării diferitelor grupe de mușchi. Ai  și posibilitatea să te concentrezi pe mai multe provocări odată. Efectuându-le prin rotație, vei evita suprasolicitarea.

aplicație pentru fitness 4

Dar, după atâta muncă și ardere a grăsimilor, ar trebui să apară și rezultatele!

Scăderea  în greutate iți va fi reprezentată printr-un grafic precum cel de mai jos:

aplicație pentru fitness 5

Dacă vrei să slăbești, te-ar putea interesa și acest articol

Secretul rămâne însă consecvența, iar la acest capitol aplicația pentru fitness iți vine în ajutor prin mai multe metode:

  1. Fiecare zi în care ai lucrat este bifată în calendar. Este prezentat, de asemenea, procentul exercițiilor efectuate din fiecare provocare;
  2. Prin setarea alarme nu vei rata niciun antrenament. Iar pentru cei mai “adormiți” dintre noi există și funcția “snooze”;
  3. Ești felicitat pentru efortul depus. Poți împărtăși cu prietenii realizările tale făcându-le cunoscute pe rețelele de socializare.

Opinia noastră, de sportivi amatori cu multe perechi de adidași tocite

O astfel de aplicație pentru fitness este foarte utilă pentru începători. Aceștia sunt învățați să își aloce zilnic o perioadă de timp pentru acest gen de activități. Aplicația se adresează și celor ce duc lipsă de timp sau sportivilor care trebuie să își antreneze anumite grupe de mușchi.

Sfatul nostru este să nu te limitezi la cele 30 de zile. Mulți vor forța obținerea unor rezultate notabile într-un timp relativ scurt. Acestea nu reflectă nivelul real de antrenament al mușchilor. Iar aceștia se vor răzbuna prin accidentări sau uzură psihică accentuată.

Vezi provocarea de 30 de zile ca începutul unei lungi și trainice prietenii. La 2-3 zile de antrenament introdu una de odihnă. Nimeni nu se va supăra, iar mușchii iți vor fi recunoscători! Poți opta pentru varianta alternării provocărilor. Astfel poți parcurge într-o săptămână câte o etapă din fiecare provocare.

Citește și ENDOMONDO – partenerul meu de alergare

Nu uita, secretul este de a termina provocarea cu zâmbetul pe buze.  Și, bineînțeles, cu dorința de a încerca și alte provocări!

Sursa foto: play.google.com