Interior al Spitalului Monza

Calitatea actului medical din România intră în era digitală

350 de directori medicali, șefi de secții clinice și manageri ai principalelor spitale de la noi și zeci de specialiști din 15 țări caută soluții să ridice calitatea actului medical la ROHO 2017

Calitatea actului medical în România. 4-5 cuvinte care sună elevat, conceptual, dar dincolo de care sunt salvate sau pierdute vieți. În toamnă, toți cei interesați să transforme conceptul în planuri de acțiune se vor întâlni la cea de-a doua ediție a ROmanianHOspital, ROHO 2017. Și, între modelele de urmat, unele de foarte mare succes sunt bazate pe sănătate digitală (eHealth).

Managerul celui mai mare spital din Scandinavia, Spitalul Universitar Oslo, va prezenta modelul spitalului pe care-l conduce, cum s-a dezvoltat într-o instituție medicală cu peste 25000 de angajați, despre provocările recente și despre proiectele de viitor ale Spitalului Universitar Oslo. Dr. Bjørn Erikstein, va fi Keynote Speaker al evenimentului.

Află care sunt Cele mai bune spitale din lume și unde se află România

Hans Erik Henriksen
Hans Erik Henriksen, CEO Healthcare Denmark

Tot din nordul Europei, vom avea povestea unui reprezentant at tehnologiei care s-a mutat în domeniul exclusiv al sănătății. Hans Erik Henriksen a fost ani buni la IBM responsabil pentru activitățile eHealth iar acum este CEO Healthcare Denmark. Healthcare Denmark este un parteneriat public-privat pentru promovarea excelenței daneze din domeniul sănătății, parteneriat aflat sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale Prințesa Mary a Danemarcei. Hans Erik Henriksen are un background internațional important în eHealth și va vorbi în cadrul Convenției despre rolul sănătății digitale în creșterea calității actului medical, despre importanța parteneriatului public-privat în cadrul unui sistem medical performant și despre modelul danez.

Convenția promovează exemple de succes și bune practici din activitatea clinică și de management medical, abordează provocările actuale din domeniul sănătății în context european, prezintă modele de succes și inovații pentru creșterea calității actului medical. Programul ROHO 2017 cuprinde o amplă serie de conferințe tematice, o dezbatere internațională despre sistemele medicale din regiune și o expoziție specializată dedicată noilor tehnologii din domeniul medical.

Citește și De ce trebuie ca medicii să susțină tehnologia portabilă

ROHO 2017 va avea loc pe 5 octombrie 2017, la Radisson Blu Hotel din București. eHealthRomania.com este partener al evenimentului.

AGENDA EVENIMENTULUI

ROHO — Romanian Hospital Convention este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION, parte a proiectelor internaționale de comunicare alături de RALF — Forumul Marilor Fermieri (www.ralf.com.ro), Building Education Bucharest International Forum (www.building-education) sau Building Health Bucharest International Forum (www.building-health.ro). Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.com/BOROCOMMUNICATION/