Stiri

Brăţara fitness – Top 2016 pe diferite categorii

Brăţara fitness – Top 2016 pe diferite categorii

Care este cea mai bună brăţară fitness? Foarte greu de răspuns şi de ales din multitudinea de modele existente în acest moment pe piaţă. Nu mai e doar o chestiune Fitbit vs. Jawbone…

Brăţara fitness potrivită trebuie aleasă în primul rând în funcţie de nevoile utilizatorului. Fie e vorba de numărarea paşilor, fie de monitorizarea somnului, fie de măsurarea pulsului 24/7 există câte o brățară fitness pentru fiecare.

Citeste aici Mai multe despre brațara fitness

În plus, noile tehnologii şi noii senzori complică şi mai tare situaţia. De la monitorizarea continuă a pulsului până la notificări în stil de ceas smartwatch, există o mulţime de caracteristici care fac alegerea şi mai grea.

Iată mai jos, alegerile wareable.com pentru 2016

Cea mai bună brăţară fitness per total – Jawbone UP2 Rope best fitness tracker

Este confortabilă, arată bine şi are precizie bună. Punctează foarte bine la toate aspectele de bază: monitorizare bună a activităţilor şi a somnului precum şialarmă inteligentă. O preferăm pentru are un foarte bun raport calitate-preţ.
Poate te intereseazaă și un Review Jawbone UP2
Cea mai bună brăţară fitness pentru notificări – Garmin Vivosmart HR
best fitness trackerAvând în vedere Garmin încorporase deja tehnologia optică în ceasurile sale, apariţia unei brăţări fitness cu monitorizare a pulsului era inevitabilă. Adăugaţi la asta notificările elegante, monitorizarea precisă a paşilor şi a somnului precum şi preţul decent şi veţi înţelege de ce ne place Vivosmart. 
Cea mai bună brăţară fitness pentru monitorizarea pulsului – Fitbit Charge HR
best fitness tracker
Fitbit Charge HR foloseşte tehnologia de monitorizare continuă a ritmului cardiac şi oferă astfel un feedback mai precis decât competitorii săi. Aplicaţia este perfectă pentru începători, iar ecranul OLED oferă statisticile zilnice.
Cea mai bună brăţară fitness pentru monitorizarea somnului – Jawbone UP3
best activity tracker
După review-urile iniţiale care erau mediocre, Jawbone a venit cu un nou firmware care a îmbunătăţit o serie de probleme, astfel acum oferă monitorizarea automată a somnului şi o face foarte bine pentru urmăreşte o mulţime de parametri (puls, respiraţie, temperatură, răspuns galvanic al pielii).
Cea mai bună brăţară fitness pentru alergare – Microsoft Band 2

Dacă varianta anterioară pierdea la design, Microsoft Band revine complet regândită. Nu este nici acum cea mai subţire sau cea mai comodă, dar are nişte specificaţii care o pun înaintea celorlalţi. În primul rând prin conexiunea cu GPS în timpul alergării.

Cea mai bună brăţară fitness pentru înot – Moov Nowbest fitness tracker

Moov Now este o piesă mică şi rotundă care se prinde într-o brăţară care se poartă la picior şi se conectează cu smartphone-ul. Domeniul în care excelează este cel al planurilor de antrenament avansate pentru alergare, ciclism şi înot. În plus, măsoară paşii şi monitorizează somnul.

Cele mai bune brățări fitness pentru un buget mic – Misfit Flashbestbest fitness tracker

Înglobând aceeaşi tehnologie ca şi cele scumpe (Misfit Shine/Swarovski Shine), Misfit Flash măsoară foarte bine paşii, somnul sau înotul şi vine într-o gama de culori vibrante.

Xiaomi Mi Band

Disponibilă acum şi în afara Chinei, Mi Band este o brațară fitness construită frumos şi foarte funcţională la un preţ incredibil de mic. La preţul de 13USD, doar în China s-au vândut peste 1 milion de bucăţi.

Cea mai bună brăţară fitness pentru sporturi diferite – Garmin Vivoactivebest fitness tracker

Această brăţară fitness combină perfect și la un preț rezonabil caracteristicile pentru diverse sporturi cu notificări precise. Poate nu e cea mai aspectuoasă şi nici nu monitorizează prea grozav somnul, dar este o companie grozavă pentru alergători, ciclişti sau înotători.

Sursă (text şi foto) – wareable.com

View Comments (4)

More in Stiri