Pedometre 2016. Topul celor mai bune 10

Când zici pedometre, zici sănătate. Dacă ai nevoie de performanță în urmărirea activităților fizice de fiecare zi, iată-le pe cele mai bune disponibile azi:

Locul10 – iTRO Prostyle 3D Pedometer

10

Acest model de înaltă calitate este compact și ușor de folosit. Senzorul său 3D va înregistra cu mare precizie numărul de pași, chiar dacă îl porți în buzunar sau în geantă. Este foarte bun pentru înregistrarea ritmului, a numărului de pași sau a caloriilor consumate și te ajută să îți cunoști progresul făcut. Are o garanție de 18 luni. Îl găsiți aici.

Locul 9 – Oregon Scientific PE2018

13

Acest pedometru are un design elegant și integrează ultimele inovații în tehnologia 3D , ce permite o monitorizare precisă a activităților tale zilnice. Senzorul 3D va permite plasarea pedometrului în orice poziție. Indică totalul caloriilor arse, numărul de pași, distanța parcursă și durata activității. Poți să îți impui un număr de pași din setările pedometrului. Are ceas digital și include și un accesoriu de prindere pentru curea. Îl puteți achiziționa de aici.

Locul 8 – OZO Fitness Pedometre SC1

8

Acest pedometru este potrivit atât pentru copii, cât și   pentru adulți. Butoanele sunt poziționate pe spatele produsului și puțin în interior pentru a preveni resetările accidentale. Pe ecranul său LCD poți urmări recordurile stabilite în ultima săptămână. Îl puteți găsi aici.

Locul 7 – OMRON HJ325 Alvita Ultimate Pedometre

7

Avita este mic și ușor, ceea ce îl face și facil de purtat  în  orice condiții. Pe ecranul său lat, datele sunt prezentate prin cifre ușor de citit, în timp ce butoanele sale mari îl fac simplu de manevrat. Baterie cu litiu îi permite să funcționeze timp de șase luni (atunci când este utilizată 12 ore pe zi). Îl găsiți aici.

Locul 6 – PEDUSA PE-771 Tri-Axis Pedometer

6 - Pedusa PE-771

Fie că îți monitorizezi realizările sau doar vrei să afli cât ai mers, Pedusa PE-771 este un pedometru de buzunar ideal pentru înregistarea ușoară și corectă a progresului tău. Memoria sa permite stocarea timp de o săptămână a mai multor parametri, precum numărul de pași, timpul, distanța, caloriile consumate și țintele pe care ți le-ai stabilit. Mai mult decât atât, senzorul său are un filtru special pentru detectarea și eliminarea pașilor falși.   Îl găsiți aici.

Locul 5 – Realalt 3D TriSport Walking Pedometer

5

Modelul 3DTriSport al firmei Realalt este un pedometru excelent, care vine în trei variante de culori: roz aprins, alb sau negru. Senzorul 3D Tri-Axis măsoară perfect numărul de pași pe care îi faci, indiferent dacă ții dispozitivul în buzunar sau în geantă. Memoria sa permite stocarea informațiilor pe 30 de zile. Acest model îl puteți găsiți aici.

Locul 4 – OZERI 4X3razor 3D

2 - Ozeri 4x3razor

Acest pedometru de mare precizie este compact și ușor. Înregistrează cu acuratețe numărul de pași indiferent de unghiul în care este ținut. Poate număra până la un milion de pași și oferă o memorie de 30 de zile. Ceasul cu alarmă îi crește versatilitatea.

Locul 3 – Omron Walking Style 2.0

14

Senzorul 3D Omron integrat în acest produs vă monitorizează cu acuratețe activitatea efectuată indiferent de locul sau poziția în care țineți dispozitivul. Aveți acces la o reprezentare vizuală a activității dumneavoastră prin intermediul portalului online Omron’s Bi-LINK. Prin portul USB integrat, pedometrul se conectează la platforma online Omron, transferând datele înregistrate în memorie. Astfel puteți observa și analiza cu ușurință progresul înregistrat de-a lungul timpului. Îl puteți cumpăra de aici.

Locul 2 – Fitbit Zip Wireless Tracker

Fitbit

Este un gadget de dimensiuni reduse, dar cu multe funcționalități. Îţi monitorizează paşii, distanţa şi caloriile consumate şi îți poate sincronizează informaţiile cu PC-ul sau smartphone-ul , oferindu-ţi în acelaşi timp informaţii despre progresul tău. Cu ajutorul instrumentelor online Fitbit, poţi urmări foarte rapid alimentaţia, exerciţiile pe care le faci şi greutatea. Astfel, atunci când îţi creezi un obiectiv pentru slăbit, Fitbit se va folosi de datele despre alimentaţie şi activitatea pentru a se ajuta să îţi stabileşti şi să atingi zilnic numărul de calorii dorite. Îl poți găsi aici.

Locul 1 – Polar Bluetooth Smart

12

Acest tip de pedometre sunt ideale pentru alergătorii care doresc să își îmbunătățească performanțele.
Indiferent că alergi pe bandă sau prin noroi, poți vedea informații despre viteză și distanța parcursă pe dispozitivul tău de antrenament. Este compatibil cu iPhone 4S (și versiunile ulterioare), precum și cu multe aplicații de fitness de top, inclusiv Polar Beat. Ajută și la îmbunătățirea tehnicii de alergare prin afișarea cadenței de alergare. Se potriveşte ferm pe șireturile pantofilor datorită dimensiunii sale compacte. Este rezistent la șocuri și la apă pentru a face față celor mai solicitante alergări.
Îl puteți cumpăra de aici.

Pentru un dispozitiv ce trebuie să fie atât de precis ca un pedometru îți recomandăm să utilizezi doar cele mai bune modele.

Pentru cei cu o viață activă, recomandăm și Top 3 ceasuri cu monitor cardiac

Sursă : buythebest10.com