Sistem premium de implant multiplu, garantat pe viață

Ți-ai pierdut majoritatea dinților sau cei pe care îi mai ai sunt irecuperabili? Ți-a fost recomandată purtarea unei proteze dentare dar această perspectivă nu este chiar ceea ce îți dorești? Sigur că există și o variantă cu mult mai bună! Un sistem premium de implant multiplu.

În premieră în România, Dent Estet a introdus sistemul premium de implant multiplu Straumann® Pro Arch. Acest sistem este de fapt o lucrare fixă, dar montată cu ajutorul a 4-6 implanturi inserate în unghiuri și poziții strategice, fiind soluția ideală inclusiv pentru pacienții cu resorbție osoasă. Academia Americană de Implantologie Dentară consideră aceste sisteme ca fiind singura soluție de tratament care înlocuiește mai mulți dinți lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a zâmbetului.
Straumann® Pro Arch este special față de alte sisteme de tipul “dinți ficși în 24 de ore” datorită materialului Roxolid și a suprafeței de integrare SLActive. Roxolidul are excelente proprietăți mecanice și o rezistență sporită comparativ cu alte sisteme de implant, iar suprafața SLActive a sistemului favorizează o osteointegrare și vindecare mult mai rapidă. Practic, timpul se reduce la jumătate față de cel necesar altor sisteme de implant.
Încă de la prima vizită la medicul stomatolog, pacientul primește o lucrare protetică fixă din zece coroane dentare din acrilat, pe care le poate purta și de care se poate folosi timp de 6-8 luni, până îi va fi inserată lucrarea finală, realizată din 12 coroane de zirconiu. Pe lângă avantajul de a nu sta fără dantură până la definitivarea lucrării, acest sistem premium de implant multiplu nu necesită operații complexe de adiție de os ori de repoziționare de nerv, și niciun alt tratament auxiliar implantului, așa cum se întâmplă în mod tradițional.
În clinicile Dent Estet pacienții care aleg sistem premium de implant multiplu beneficiază de ghidare chirurgicală realizată pe baza investigațiilor și prelucrărilor digitale cu ajutorul softului 3Shape Implant Studio. Ghidul oferă acuratețe în inserarea implantului, previne afectarea nervilor și a cavităților sinusale, facilitând totodată controlul angulației, deosebit de importantă în inserările multiple. Tratamentul în ansamblul său este complet nedureros datorită sistemului de anestezie digitală cu dozaj controlat (The Wand), care în plus elimină și amorțelile colaterale (nu afectează alte zone ale cavității bucale). Sângerările, inflamația și durerea post implant sunt reduse la minim, iar vindecarea este rapidă grație cauterizării realizate cu laserul Waterlase. Acesta combină apa, aerul și tehnologia laser, hidratând continuu zonele unde urmează să fie efectuate implanturile, ceea ce asigură un tratament fără durere. Vindecarea este accelerată și datorită tehnologiei digitale Endoret PRGF, care ajută la regenerarea rapidă a țesuturilor prin folosirea plasmei cu proteine a pacientului, recoltată în cadrul vizitei la stomatolog.

Te-ar putea interesa și Festival inedit, numai bun pentru… zâmbit

Sigur, costurile unui implant de acest gen nu au cum să fie mici, având în vedere materialele și tehnologia folosită, și este absolut firesc să fie așa. Însă faptul că producătorul componentelor acestui sistem premium de implant multiplu, Straumann® Group, oferă pentru acestea garanție pe viață, justifică pe deplin calitatea înaltă și nivelul unei astfel de intervenții.