Abonamente și aplicație speciale pentru surdo-muți de la Vodafone

Aplicația permite persoanelor cu deficiențe de vorbire să anunțe o situație de urgență folosind mesajele predefinite.

abonament-surdo-muti

Vodafone a lansat un abonament social și o aplicație, ambele dedicate celor cu probleme de auz și vorbire. Informația a fost comunicată inițial prin intermediul comunităților de surdo-muți din România, astfel că există deja 300 de utilizatori ale serviciilor. Pentru un tarif de 5.5 EUR lunar, oamenii primesc un abonament cu SMS-uri nelimitate in rețea, alte 100 SMSuri în celelalte rețele și un minim de minute (25) și trafic de internet (100MB).

Abonamentul include și o aplicație, prin intemediul căreia există acces permanent la un Call-Center dedicat și se pot transmite situații de urgență prin intermediul unor mesaje predefinite, așa cum puteți vedea în meniurile de mai sus.

Astfel, Fundaţia Vodafone România, în colaborare cu Asociaţia Samaritenilor din România, a dezvoltat un sistem de comunicare şi avertizare în timp real, care se încadrează în standardul Total Conversation- Sign, Type and Speak, sistem ce asigură autonomia unei persoane cu deficienţe de auz şi vorbire în a solicita ajutor de urgenţă independent prin mesaje generice predefinite.

Noile apariții sunt însoțite și de o campanie de imagine a Vodafone.