aplicatii medicale

Aplicatii medicale care au nevoie de tine

În ziua de azi avem din ce în ce mai multă nevoie de anumite aplicaţii ca ne uşurăm viaţa,  ne monitorizăm dieta sau pur şi simplu ne relaxăm. Dar, te-ai gândit vreodată că unele aplicaţii medicale ar putea avea nevoie de tine ?

You Matter şi FHMatch sunt două proiecte de aplicații medicale cărora le trebuie finanţare.

You Matter App, aplicaţie publicată pe site-ul Kickstarter de către Kim Maynard , se axează pe ideea de a-ţi organiza şi aminti de programările la doctor. Kim doreşte ne amintească prin acest software este vital ne facem timp mergem regulat la consultaţii. Totul a pornit din momentul în care mama ei a pierdut lupta cu boala. Mama ei a fost prea ocupată cu  familia şi cu serviciul, şi astfel cancerul de colon i-a fost depistat prea târziu. Aplicaţia susţine va putea găsi o lista de doctori care te pot ajuta cu o programare.

You Matter pe Kickstarter

FHMatch , aplicaţie apărută tot pe Kickstarter, este mai complexă şi face parte din categoria aplicaţiilor de sport , se prezintă fiind o reţea de socializare care unească profesioniştii din domeniul fitness-ului, sănătăţii şi wellness-ului cu cei care doresc să-şi găsească un îndrumător.

Antrenorii îşi pot posta poze, specializările şi alte detalii prin intermediul programului. De asemenea îşi vor putea publica şi datele de contact. Contra unei sume, vor primi statut de membru “premium” care le va permite fie evaluaţi şi discute cu clienţii lor.

Consumatorii vor avea acces gratuit la paginile antrenorilor. Aplicaţia îşi propune uşureze viaţa oamenilor în privinţa găsirii unor profesionişti de încredere în apropierea lor.

FHMatch pe Kickstarter

You Matter şi FHMatch par două aplicaţii medicale interesante, care se pot dezvolta si cu ajutorul tau şi care pot schimba felul în care percepem aplicaţiile de sănătate.

Kickstarter a fost lansat pe 28 aprilie 2009 si este o platformă prin care oamenii creativi, care nu dispun de banii necesari pentru a duce la bun sfârșit anumite proiecte, să poată obține o finanțare din partea celor din mediul online, care cred în aceste proiecte.