mHealth Summit – oportunități și provocări

A doua ediție a Summit-ului mHealth din Europa are loc la Riga, în Letonia, în 11-12 mai 2015.

A doua ediție a mHealth Summit are ca obiectiv principal stabilirea unor elemente obligatorii pentru a transforma mHealth într-o realitate palpabilă a serviciilor de sănătate. Evenimentul se anunță unul plin de oportunități și provocări, de strategii pe termen scurt, mediu și lung pentru  mHealth. mHealth Summit este cea mai mare conferință pan-europeană , un eveniment care pune accnetul pe leadership și pe serviciile de asistență medicală la domiciliu și în spital.

În prezent se poate afirma că este o certitudine faptul că mHealth va deveni o parte esențială a sistemelor din sănătate din toată lumea, iar țările din Europa (nu și România, din păcate), dar mai ales Marea Britanie, Polonia, Țările Nordice, Belgia, Luxemburg și Italia s-au poziționat în avangarda seviciilor mHealth. În aceste țări, dar și în alte multe state din Europa, cu mici excepții, mHealth devine o realitate care susține, ajută și contribuie la dezvoltarea serviciilor de sănătate.

mHealth Summit vrea să-i pună în legătură pe toți cei care înțeleg importanța sănătății digitale, fiind cadrul perfect pentru a prezenta progresele în domeniul sănătății și vrea să stabilească locul exact pe care îl are (și-l poate avea) mHealth în ansamblul serviciilor de sănătate.

Află mai multe aici: mhealthsummit.eu