Numere de telefon pentru pacienții și profesioniştii din sănătate din Ucraina

Linia telefonică este disponibilă non-stop, în mai multe limbi și poate fi accesată la numărul global: +36 146 182 58 sau la numarul local: +40212064726.

Compania Roche pune la dispoziție două numere de telefon pentru pacienții și profesioniştii din sănătate din Ucraina sau care se află la noi în ţară și au nevoie de sprijin. Linia telefonică este disponibilă non-stop, în mai multe limbi și poate fi accesată la numărul global: +36 146 182 58 sau la numarul local: +40212064726.
În acest moment, în Ucraina există suficiente produse pe stoc, însă distribuția lor este împiedicată de distrugerea infrastructurii locale și afectarea lanțurilor de distribuție și a canalelor logistice.
Referitor la refugiații aflați în România, Guvernul a anunțat că pot beneficia de aceleași servicii medicale ca și populatia din România.
Iată mesajul complet al companiei:

 

Suntem alături de toți cei care sunt afectați de acest conflict teribil.

Înțelegem ingrijorările resimțite de către pacienți și depunem toate eforturile pentru a asigura continuitatea aprovizionării cu medicamente și
teste de diagnostic, atât în Ucraina cat și în țările din jur. În acest moment, există suficiente produse pe stoc în Ucraina, însă distribuția acestora este împiedicată de distrugerea infrastructurii locale și afectarea lanțurilor de distribuție și a canalelor logistice. Luăm toate măsurile cu putință pentru a ne asigura că produsele noastre ajung la centrele care pot în continuare să asigure tratament și căutăm mijloace alternative de distribuție pentru cazurile individuale de pacienți care nu pot primi tratamentul de care au nevoie.
Referitor la refugiați sau alte persoane care vin din Ucraina, Guvernul României a anunțat că aceștia sunt eligibili pentru a accesa aceleași servicii
medicale ca și populatia din România. Lucrăm îndeaproape cu instituțiile medicale din România pentru a ne asigura că aprovizionarea cu
medicamente nu este afectată.
În plus, suntem în contact cu centre specializate pentru a identifica locații care au capacitatea de a prelua pacienții care sunt înrolați în studii clinice. Am creat o linie telefonică globală unde pot suna participantii în studii clinice, pacienții care primesc soluțiile medicale Roche, personalul medical,
investigatorii sau coordonatorii de studii clinice și instituții medicale. Linia telefonică este disponibilă non-stop, în mai multe limbi, și poate fi accesată la numărul global +36 146 182 58 sau la numărul local: +40212064726.

Echipa noastră va face tot posibilul să ofere tuturor informațiile și sprijinul de care au nevoie.
Vă mulţumim,
Roche România