Tehnologia CGM – O necesitate reală pentru cei aproape 1,5 milioane de români cu diabet

Cei aproape 1,5 milioane de oameni cu diabet din România se luptă cu boala în fiecare zi. Pe ei i-ar putea ajuta să afle poveștile altor persoane care trăiesc cu acest diagnostic și care se bazează pe tehnologie pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Micile războaie pe care le duc în fiecare zi necesită curaj dincolo de ceea ce văd oamenii.

 

Trebuie să spunem lumii că există o modalitate mai ușoară de a gestiona diabetul cu tehnologia CGM (monitorizarea continuă a glucozei), astfel încât persoanele cu diabet să aibă șansa de a-și trăi viața la maxim.

 

Ieri, de Ziua Internațională a Diabetului, a fost lansat site-ul #SeeDiabetes, o galerie online care prezintă imagini de impact și povești ale persoanelor cu diabet. Credem că o imagine spune o mie de cuvinte, iar aceste imagini povestesc cum este să trăiești cu o boală ascunsă și neînțeleasă. Prin împărtășirea poveștilor și fețelor Dexcom Warriors, dorim să arătăm de ce extinderea accesului la tehnologia CGM (monitorizarea continuă a glucozei) este atât de importantă pentru toate persoanele cu diabet din România.

Printre cei care au luat parte la ședința foto de la Londra s-a aflat și o tânără din România, Georgiana D. Imaginile ei, capturate de un celebru fotograf de modă, se află în galeria #SeeDiabetes și pot fi văzute în lumea întreagă, alături de cele ale altor persoane cu diabet din toată lumea care și-au împărtășit poveștile și stările în fața camerei.