poze curs de prim ajutor

Compania Antibiotice, premiata la Gala Romanian CSR Awards

Compania farmaceutica Antibiotice Iasi a obtinut doua premii la Gala Romanian CSR Awards. In competitie au fost inscrise 176 de proiecte din partea a 100 de firme care deruleaza campanii de responsabilitate sociala.

În cadrul acestei gale, compania farmaceutica Antibiotice a obtinut doua premii la Gala „Romanian CSR Awards 2019”: locul I și trofeul la categoria „Campanii interne de CSR” pentru proiectul „Doneaza Sange! Pune suflet pentru viata!”, precum si o mentiune la categoria “Sustinerea angajatilor” pentru proiectul „Fiecare dintre noi poate salva o viata – Curs de prim ajutor pentru angajatii Antibiotice”. Gala Romanian CSR Awards a avut loc miercuri, 10 aprilie 2019, la București și oferă recunoaștere celor mai bune proiecte de responsabilitate socială corporativă (CSR) derulate de companiile din România în anul 2018.

Gala Romanian CSR Awards, premiu pentru programul „Donează Sânge! Pune suflet pentru viață!”

Premiat cu locul I, acest program a devenit o tradiție în compania Antibiotice, desfășurându-se în mod constant din anul 2010. Proiectul ce se bucură de implicarea activă și voluntară a angajaților, a fost inițiat în vederea completării deficitului de sânge pe care îl înregistrează permanent spitalele din zona Moldovei.

Prin puterea exemplului oferit de angajații companiei este promovat în comunitate spiritul civic privind necesitatea donării benevole de sânge. În cei 8 ani de campanie s-au înregistrat 800 de donări de sânge și peste 2400 de vieți salvate.

Vezi și: ”Da, și eu pot!” este o campanie în primul rând de suflet

Gala Romanian CSR Awards, premiu pentru proiectul „Fiecare dintre noi poate salva o viață!”

A fost inițiat în 2018, fiind desfășurat în contextul Zilei Mondiale de Prevenire a Stopului Cardiac. Proiectul a avut drept scop promovarea măsurilor de prim ajutor în rândul a 100 de salariați ai companiei Antibiotice, dar și responsabilizarea acestora în situații de urgență pentru a veni în sprijinul semenilor.

Cursul a fost susținut în parteneriat cu serviciul SMURD Iași și va continua în 2019, astfel încât numărul salariaților ce dețin noțiuni de prim ajutor utile atât în mediul profesional cât și în afara acestuia să crească.

„Acordarea celor două premii ne onorează, ne mobilizează și responsabilizează. Proiectele de responsabilitate socială pe care le derulăm în cele patru mari domenii – sănătate, educație, social și protejarea mediului – își propun să aducă un plus de valoare și să contribuie constant la dezvoltarea comunității. Fiind responsabili și prietenoși în comunitățile din care facem parte, ne asigurăm că împreună construim un viitor mai bun pentru noi și cei din jurul nostru, contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate și protejarea mediului înconjurător”, a declarat Ioana Tode, președinte al Fundației „Antibiotice Știință și Suflet”.

Te interesează și: Endometrioza, un nou centru de diagnostic si tratament

Sursa: Antibiotice Iași