Bayer Digital Campus Challenge: Concurs pentru tinerii pasionați de eHealth

Bayer a lansat competiția internațională Bayer Digital Campus Challenge 2017. Concursul se adresează studenților pasionați de tehnologie și eHealth.

În cadrul concursului organizat de Bayer, participanții pot înscrie aplicații prin care să răspundă la provocarea lansată de companie: „Cum va arăta Bayer în 2030?” Competiția cuprinde patru teme principale: Blockchain, Machine learning, Dispozitive portabile şi aplicaţii și Genomică.

Aplicațiile trimise de tineri vor fi analizate și votate de un juriu format din specialiști Bayer, în perioada 20 – 26 noiembrie 2017. În urma acestui proces de selecție, vor fi alese câte două proiecte pentru fiecare categorie în parte.

Te poate interesa și Încep înscrierile pentru proiecte IT în domeniul medical, la Hacking Health România

Pentru cele opt echipe finaliste vor urma 12 zile de mentorat și coaching din partea experților Bayer. În acest fel, tinerii vor învăța cum să-și dezvolte proiectele și să-și pună cât mai bine în valoare aptitudinile și cunoștințele.

Câștigătorii competiției Bayer Digital Campus Challenge 2017 vor fi anunțați pe 13 decembrie 2017, în cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc la BayKomm, în Leverkusen, Germania. Premiul va consta într-o excursie la Berlin.

„Bayer caută în permanenţă noi modalităţi de a încuraja inovaţia în comunităţie în care activează, iar astfel de proiecte sunt o foarte bună ocazie pentru a da tinerelor generaţii şansa de a-şi face remarcate cunoştinţele şi imaginaţia. Ideile strălucite se pot naşte oriunde, aşa că îi încurajez pe studenţii din România să intre în competiţia Digital Campus Challenge şi să facă un pas îndrăzneţ înainte, spre a-şi transforma viziunea în realitate”, a declarat Pascal Cassecuelle, Director General Bayer România.

Concursul de proiecte Bayer Digital Campus Challenge se adresează studenților sau absolvenților care au terminat facultatea în urmă cu mai puțin de un an. La competiție se pot înscrie echipe formate din 2 – 5 studenți sau absolvenți.

Citește și Bayer oferă 50.000 de euro finanțare pentru proiecte eHealth