Bratara fitness

Brăţara fitness. La ce ajută, cât costă, unde o găsim?

Există din ce în ce mai multe modele de brăţara fitness. Oricare ar fi producătorul, modelul sau specificaţiile, fiecare încurajează o viaţă activă. Pentru începători, iată câteva dintre cele mai bune şi mai cunoscute modele.

Părerile despre brăţara fitness sunt foarte împărţite: câţiva le consideră un moft, dar alţii le folosesc foarte des şi sunt foarte importante în viaţă lor activă. Brăţara fitness este în general uşoară, cu un model care nu deranjeze încheietura dacă aceasta se freacă de ea.

1. Garmin Vivofit

Acesta brăţara fitness are importante avantaje, printre care se numără şi: rezistenţa la apă până la 50 m, autonomia bateriei de până la un an şi un design modern. Vivofit calculeazănumărul paşilor, caloriile consumate şi distanţa parcursă. Monitorizează calitatea somnului, mişcarea şi durata. În plus, poţi îţi alegi culoarea preferată.

undefined

Brăţara fitness Vivofit înregistrează nivelul zilnic de activitate şi propune pentru ziua următoare un ţel. O poţi sincroniza cu telefonul sau calculatorul, prin aplicaţia Garmin Connect.

undefined

2. Jawbone Up

Brăţara fitness Jawbone Up este lidera din segmentul fashion. Vine în trei mărimi (S, M, L) şi este disponibilă în multe culori.

Image result for JAWBONE UP

Brăţara costă în jur de 150 $, însă acum pe Amazon este în promoţie la un preţ de trei ori mai mic: 47.49 $. Brăţara trebuie scoasă în fiecare zi de la mâna şi introdusă în telefon pentru sincronizare. La început pare un dezavantaj, dar cu timpul te obişnuieşti.

https://youtu.be/l3xk48GsPIg

 

3.   Fitbit Flex                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Modelul de bază de 100 $ este foarte apreciat de tineri, dar ultimul model, Force, costă 130 de $ şi conţine un micro-display pentru afişarea informaţiilor. Brăţara fitness Fitbit Flex monitorizează numărul paşilor efectuaţi, caloriile eliminate, calitatea somnului şi distanţa parcursă. Se sincronizează cu computer-ul şi cu smartphone-urile prin bluetooth. Îţi poţi seta obiective zilnice pe care le îndeplineşti. Bateria poate ţine în jur de 6 zile. Brăţara fitness îţi monitorizează somnul, iar atunci când consideră ai dormit destul,te trezeşte discret.

O metodă medicală de monitorizare găsiți citind Sisteme digitale pentru controlul somnului