Câtă apă trebuie să bem?! Iată câteva aplicaţii mobile care știu

4
5232
cata apa trebuie sa bem
cata apa trebuie sa bem

Este foarte uşor uiţi bei apă destulă, mai ales în timpul iernii sau dacă nu eşti foarte activ fizic. Totuşi, este foarte important să știm câtă apă trebuie să bem, fie pentru pierderea în greutate, fie doar pentru o stare de sănătate bună.

Dacă ai un Smartphone Android, acesta îţi ţine companie pe toată durata zilei. El este cel care te poate ajută te hidratezi corespunzător. Nu trebuie decât ţi instalezi una dintre aplicaţiile de mai jos.

Water your body
Este aplicaţia numărul 1 în domeniu, cu peste 5.000.000 de utilizatori. Nu trebuie decât ne introducem greutatea şi aplicaţia ne va ajuta  aflăm câtă apă trebuie bem pentru a ne păstra în formă. După ce ai băut un pahar de apă trebuie -l introduci în aplicaţie si ea te va anunţa când -l bei pe următorul.
Hydro Coach
Cum funcţionează?
Pe baza unei formule care calculează necesarul personal, ideal, de apă pe baza unui cumul de factori cum ar fi vârsta, greutatea, sexul şi stilul de viaţă. Alegeţi paharul preferat şi Hydro Coach îţi va reaminti -l bei şi -l reumpli.
Aqualert:Water Reminder H2O
Câştigător al unui concurs Google, Aqualert ne ajută păstrăm un nivel bun al apei în organism folosind notificări pentrua ne reaminti bem apă şi urmărind câtă apă trebuie să bem.
Waterbalance
Are o interfaţă prietenoasă şi te ajută ţi menţii un nivel al apei corespunzător pe baza parametrilor personali. Poţi câştiga insigne şi poţi împărtăşi realizările cu prietenii tăi.
Hydro Drink Water
Ne sugerează o ţintă de atins şi elaborează un plan personal pentru a ne reaminti permanent când și cîtă apă trebuie bem. Graficul istoricului îţi oferă o imagine permanentă a obiceiurilor tale în ceea ce priveşte consumul de apă.

Citeste si Top 5 aplicații Android şi iOS pentru fitness. Cum îți poate asista telefonul cursa de jogging

4 COMENTARII

  1. […] Cel mai simplu mod de a slăbi, de a uita de kilogramele în plus este ca, pe lângă un plan de dietă potrivit, să faci mișcare chiar și 7 minute de antrenament zilnic. În urma unor studii care au dorit să afle care sunt cele mai eficiente exerciții și cu beneficiile cele mai mari pentru organism, aplicația 7 minute de antrenament le cuprinde pe cele mai bune 12, printre care flotări, genuflexiuni, exerciții pentru abdomen. Pentru a le executa corect nu ai nevoie de echipament special de fitness, ci doar de un scaun, un perete și de greutatea propriului corp. Aplicația 7 minute de antrenament te ajută să lucrezi multe grupe de mușchi. Fiecare exercițiu trebuie lucrat în 30 de secunde, iar o voce prietenoasă îți spune chiar și când anume te poți bucura de pauze pentru odihnă și rehidratare. […]

  2. […] Cel mai simplu mod de a slăbi, de a uita de kilogramele în plus este ca, pe lângă un plan de dietă potrivit, să faci mișcare chiar și 7 minute de antrenament zilnic. În urma unor studii care au dorit să afle care sunt cele mai eficiente exerciții și cu beneficiile cele mai mari pentru organism, „7 minute de antrenament” le cuprinde pe cele mai bune 12, printre care flotări, genuflexiuni, exerciții pentru abdomen. Pentru a le executa corect nu ai nevoie de echipament special de fitness, ci doar de un scaun, un perete, de greutatea propriului corp. Aplicația fitness te ajută să lucrezi multe grupe de mușchi. Fiecare exercițiu trebuie lucrat în 30 de secunde, iar o voce prietenoasă îți spune chiar și când anume te poți bucura de pauze pentru odihnă și rehidratare. […]

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.