Cele mai bune ceasuri inteligente – Top 2016

Sunt atâtea modele de ceasuri inteligente în acest moment pe piaţă încât alegerea celui mai bun dintre ele este o sarcină extrem de dificilă.

Sunt multe nume mari, fiecare cu fanii lui: Apple, Pebble, LG, Motorola, Tag Heuer, Fossil, Samsung, Sony, Garmin, Asus, etc, etc. Cum alegi?! Ți se oferă o mulţime de ceasuri inteligente, de la armata Android Wear la cele mai recente ceasuri Pebble sau la Apple Watch. Iată mai jos selecţia celor de la wareable.com care te va ajuta iei decizia corectă.

Știai că un ceas Smartwatch Android Wear se poate conecta la iPhone?

Indiferent dacă eşti în căutarea unui ceas smartwatch funcţional, sportiv sau stilat vei găsi ceva potrivit în acest

TOP CEASURI INTELIGENTE

Cel mai bun ceas smartwatch – Samsung Gear S2

best smartwatch 2016

La fel de ușor de folosit ca un Pebble, la fel de deștept ca Apple Watch și cu o armă secretă constând în cadranul rotativ, S2 este ceasul inteligent pe care nu vrei să-l uiți acasă. În plus, bateria ține mai mult decât cea a majorității rivalilor săi.

Cel mai bun pentru iOS – Apple Watch

Best smartwatch

Este, desigur, o chestiune de gust dacă îl vezi ca pe un exemplu inovator al amestecului dintre fashion și tehnologie sau doar ca pe un monstru pătrățos. Dar după părerea celor de la wareable este unul dintre cele mai arătoase ceasuri inteligente și, având în vedere cele două dimensiuni, cel mai potrivit ambelor sexe. Calitatea construcției este superbă și în ciuda minusurilor (lipsa GPS-ului, de exemplu) este unul dintre primele ceasuri inteligente plăcut de purtat.

 

Cel mai bun dacă banii nu sunt o problemă – Tag Heuer Connected

best smartwatch

Este cel mai bine construit dispozitiv Android Wear până la această oră. De la distanță pare un Tag Heuer obișnuit, dar când te apropii iți dai seama că este o fiară.

 

Cel mai bun pentru Android Wear – Sony SmartWatch 3

best smartwatch

Sony SmartWatch 3 este invidiat, de către rivalii săi, datorită conectivității GPS . Poți să-ți lași smartphone-ul acasă când pleci la alergare. Stilul sportiv, conectivitatea cu căști wireless sau ediția inox sunt doar câteva dintre atuurile care îl fac irezistibil.

Cel mai bun pentru buget redus – Asus ZenWatch 2

ZenWatch2 are mai multe fețe. Vine pe două dimensiuni (de damă/bărbătesc) și cu o mare varietate de curele și brățări din caucuiuc, piele, metal sau chiar încrustată cu cristale Swarovski. Are Wi-Fi, iar bateria poate fi încărcată pe jumătate în 30 de minute.

Cel mai bun pentru fanii tehnologiei – Pebble Time

what is the best smartwatch

Probabil primul smartwatch modern devenit celebru, Pebble este încă la modă după 2 ani de la lansare. Fanii dornici de un upgrade dispun acum de Pebble Time care are toate caracteristicile originalului: preț accesibil, durată de viață a bateriei de 7 zile și compatibilitate atât cu iPhone, cât și cu Android.

Cel mai bun pentru durata bateriei – Pebble Time Steel

Best smartwatch 2015

Pebble Time Steel este mai gros decât fratele lui din plastic, iar asta îl face să semene mai mult cu un ceas obișnuit. Milimetrul în plus înseamnă însă o baterie mai mare care îl menține în viața timp de … 10 zile!

 

Cel mai customizabil – Moto 360 2

Moto 360 2 vine în două variante – 42mm și 46mm (display de 1.37 sau 1.56-inch) și cu sute de combinații de curele, carcase, finisări și culori.

Cel mai bun pentru sport – Garmin Vivoactive

best smartwatch 2015

Fără îndoială, primul ceas smartwatch Garmin – Vivoactive – promite notificări complete pe încheitură și monitorizarea unei lungi serii de sporturi la un preț relativ scăzut. Alergare, ciclism, înot, golf, fitness și multe altele se află la bordul său.

 

Cel mai bun pentru alergare – Moto 360 Sport

what is the best smartwatch on sale?

În sfârșit, un dispozitiv Android Wear cu GPS comparabil cu al lui Sony SmartWatch 3, dar încă și mai bun pentru alergători grație aplicației integrate Moto Body și a displayului AnyLight LCD care se adaptează condițiilor de iluminare.

 

Cel mai stilat la un preț convenabil – LG Watch Urbane

the best smartwatch

Nu-i lipsește nimic ca să atragă lumina și privirile. Un ceas inteligent care arată ca o piesă de ceasornicarie tradițională. Totuși, nu e ieftin. Mai ales în varianta LG Watch Urbane Luxe cu carcasă de aur și curea din piele de aligator.

Cel mai bun pentru display – Huawei Watch

top smartwatch best smartwatches

Displayul AMOLED de 1.4-inch, 400 x 400, 286ppi și contrast de 10000:1 este cu adevărat impresionant. Oferă o vizibilitate de 360 de grade și totul este extrem de clar.

Te-ar putea interesa și Brațara fitness – Top 2016

Sursa(text si poze): www.wareable.com