cum comunica romanii despre sanatate

Cum comunică românii despre sănătate

Cum comunică românii despre sănătate în mediul online am aflat la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, ajuns la a zecea ediție.

La eveniment au participat oameni pasionați de mediul online, care activează în domenii diferite, de la bloggeri, antreprenori și specialiști din agenții și companii, până la influenceri urmăriți de un număr mare de români. Ceea ce a însemnat, de fapt, că am putut înțelege cum comunică românii despre sănătate din mai multe perspective.

Probabil ai citit deja despre cum tehnologia în sănătate a devenit normalitate. La Webstock am descoperit care sunt regulile pe care le urmează antreprenorii (din sănătate și nu numai) și companiile deopotrivă pentru a-i ajuta pe români să găsească cele mai bune soluții tehnologice pentru problemele lor de sănătate. Vezi mai jos cum comunică românii despre sănătate:

  • informația trebuie să fie în primul rând corectă, avizată și adevărată. 
  • persoanele publice care le apără pacienților drepturile trebuie să fie autentice. Puterea lor de convingere depinde exact de modul în care sunt percepuți aceștia de cei care îi urmăresc;
  • cea mai importantă calitate a informației medicale este personalizarea. După cum tratamentul eficient pentru un pacient nu poate fi administrat cu ochii închiși altuia, la fel și informațiile pe care le primesc pacienții trebuie să li se adreseze întocmai, în funcție de interese și nevoi;

Dacă vrei să urmărești înregistrările evenimentului, intră aici.