festival de sănătate digitală

Cele mai noi inovatii eHealth vin la iCEE.fest

Sursa: MSL The Practice

Dacă ești interesat de revoluția digitală în sănătate și de tehnologii care
pot prelungi durata de viață la peste 100 de ani, experți
globali din domeniul eHealth vin la iCEE.fest: UPGRADE100, un festival de sănătate digitală ce are loc la București în perioada 13-14 iunie 2019!

Acum 150 de ani un om putea spera că va trăi, în medie, 40 de ani. Astăzi durata de viață, ca medie globală, este de peste 71 de ani. Progresul tehnologic exponențial va duce această cifră la peste 100 de ani foarte
curând – spun experții.

Relația tehnologiei cu sănătatea este specială: toate marile companii din zona tech au făcut și continuă să facă investiții majore în industria medicală, de la cercetare și până la inovații ce până mai ieri păreau a fi doar idei desprinse din filmele SF.

iCEE.fest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – lansează un nou concept și brand în acest an, UPGRADE 100. La festival una dintre temele abordate va fi eHEALTH&MEDTECH, care va avea o scenă dedicată ei, realizată în parteneriat cu MSL The Practice.

Vezi și 3 inovații din vara 2018 ce vor revoluționa medicina.

”Pe 14 iunie vom vedea pe scenă experți în VR, AI, Blockchain, aplicații mobile și
jocuri, profesioniști care schimbă domeniul sănătății așa cum îl știm. Sunt sigură
că Stream-ul de Health va fi o sursă de inspirație pentru toți profesioniștii din
sănătate, pentru pacienți și pentru fiecare persoană care vrea să afle mai multe
despre democratizarea sănătății”, explică Angi Bolocan, Head Of Healthcare
Department MSL The Practice.

Cine sunt experții eHealth care vin la acest festival de sănătate digitală?

Walter Greenleaf este neurolog comportamental și dezvoltator al tehnologiei medicale la Stanford University. El va vorbi despre “Cum vor schimba Realitatea Virtuală, Inteligența Artificială (AI) și tehnologia wearable îngrijirea pacienților”. Cu peste trei decenii de experiență în domeniul cercetării și dezvoltării în domeniul medicinii digitale și tehnologiei medicale virtuale, Walter este considerat o autoritate în domeniu. Dr. Greenleaf a proiectat și dezvoltat numeroase sisteme clinice în ultimii 33 de ani, incluzând produse precum:

  • Simulare chirurgicală și vizualizare 3D medicală;
  • Telereabilitare, informatică clinică și suport clinic;
  • Tehnologia de evaluare ergonomică, sistemele automate de urmărire a fazelor somnului;
  • Evaluarea psihofiziologică și simulări ale tehnologiilor de reabilitare, precum și produsele pentru medicina comportamentală.

Dr. Nick Guldemond va vorbi despre “ce va determina succesul business-urilor sau start-up-urilor din
domeniul medical”. Dr. Guldemond este profesor de îngrijire medicală integrată și tehnologie la
Sechenov, prima universitate de stat din Moscova.

Jurriaan van Rijswijk: “Jocurile folosite ca medicamente sau cum pot acestea salva vieți”. Rijswijk este fondator și președinte al Fundației Games for Health Europe.

Zain Rana: “Blockcain în domeniul sănătății”. Rana a înființat Pharmeum în 2017, după 6 ani de gestionare și management a unor clinici private din Marea Britanie.

Vince Madai: “AI pentru medicina de precizie – promisiuni și provocări”. Madai este cercetător senior în Inteligență Artificială (AI) în domeniul medical la Charité Berlin.

Xavier Palomer: “Realitatea virtuală utilizată pentru tratarea problemelor emoționale”. Xavier Palomer este CEO Psious, o companie ce oferă utilizatorilor servicii de realitate virtuală pentru soluționarea unor probleme de sănătate emoțională

De asemenea, Alexandru Popescu, Market Leader CEE Health Systems la Philips, vine la iCEE.fest: UPGRADE 100 să vorbească despre cum tehnologiile digitale, în special Adaptive Intelligence, transformă sistemele de sănătate.

Cei peste 140 de speakeri, experți și autori de best-seller-uri și sesiunile de learning oferite de giganții Facebook și Google de la acest festival de sănătate digitală vă vor oferi șansa să auziți lideri și autorități incontestabile din domeniul medicinei viitorului. Noi speakeri importanți se vor anunța în curând pe site-ul oficial.