Festival inedit, numai bun pentru… zâmbit

Până pe 2 septembrie, Dent Estet găzduiește Summer Smile Festival, un eveniment destinat atât pacienților noi, cât și celor existenți.

Evenimentul, asemănător unui festival, va avea line-up medical și tematică diferită în fiecare săptămână, astfel încât pacienții vor beneficia de mai multe tipuri de tratamente și servicii, toate la prețuri speciale.

Pentru a beneficia de reducerile celui mai strălucitor festival al momentului, pacienții trebuie să își achiziționeze ”bilete” de pe site-ul Dent Estet. completând un formular, după care vor fi contactați pentru programare.

Festivalul a debutat în săptămâna 2-8 iunie cu Săptămâna Profilaxiei, fiind oferite tratamente cu o reducere de 50%. Săptămâna aceasta este Săptămâna Albirii Profesionale (albire cu laserul Epic Biolase, albire cu lampa Zoom Power, albire cu gutiere Opalescence), în cadrul căreia se oferă 30 de bilete la prețuri de festival, începând cu 700 lei.

Săptămâna 16-22 iulie

Săptămâna Obturațiilor dentare fizionomice – 30% reducere la obturații fizionomice pentru 30 de bilete, la prețuri de festival care încep de la 175 lei.

Săptămâna 23-29 iulie

Săptămâna Aparatelor Dentare (invizibile) – Incognito și Invisalign – 15% reducere pentru 20 de bilete, la prețuri de festival care încep de la 1.800 lei/arcadă.

Pentru următoarele săptămâni, tematica va fi anunțată pe parcursul campaniei, în funcție de cererile venite din partea pacienților.

La finalul campaniei, cei care au participat la Summer Smile Festival pot câștiga marele premiu: un Smile Makeover în valoare de 5000 de euro! Pentru a fi înscriși în concurs, pacienții trebuie să achiziționeze oricare două bilete, adică oricare două tratamente din cadrul festivalului.

Citește și Periuța de dinți inteligentă

Concursul continuă în social media: persoanele înscrise trebuie să împartă bucuria celui mai frumos zâmbet cu toți prietenii lor din mediul online, însoțită de un text creativ legat de unul dintre tratamentele pe care le-au încercat în cadrul Summer Smile Festival. Postarea trebuie să conțină hashtag-ul #SmileFestival și #FanDentEstet. Câștigătorul va fi cel care va acumula cele mai multe reacții.