MyFitnessPal, un calculator de calorii eficient

 

Poți pierde din kilogramele nedorite dacă ai la îndemână un calculator de calorii ușor de folosit. Pentru a-ți număra caloriile pe care le consumi zilnic, folosește MyFitnessPal, o aplicație foarte populară.

 

 

Cu o bază de date absolut impresionantă (mai mult de 5 milioane de alimente), ușor și rapid de accesat, dar și mai ușor de calculat caloriile consumate, aplicația MyFitnessPal te ajută să scapi de kilogramele în plus.

 

Avantajele aplicației

Aplicația este cea mai îndrăgită, dar și cea mai folosită din Google Play și AppStore.

Cuprinde cea mai mare bază de date de produse alimentare disponibilă pe platforma mobilă, peste 5 milioane, și crește în fiecare zi. Doar scanezi codul de bare al alimentului sau preparatului și afli câte calorii ești gata să consumi.

Gătești? Aplicația are facilitatea de a importa și accesa foarte ușor rețete variate. Vei avea la dispoziție astfel un număr foarte mare de rețete sănătoase.

Aplicația este un jurnal al mâncărurilor pe care le consumi în fiecare zi și, în același timp, un calculator de calorii.

 

citește și

Cum să te laşi de fumat? Iată trei aplicaţii mobile care te pot ajuta

 

Cum o folosești

O descarci și îți introduci câteva date despre tine (vârstă, înălțime, greutate).

În funcție de aceste date, aplicația îți va furniza un plan de dietă și de exerciții doar pentru tine.

Îți urmărești foarte ușor mesele și programul de exerciții. Vei căpăta încredere și vei începe să faci singură alegeri sănătoase.

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, după fiecare masă adaugă în calculatorul de calorii ce ai consumat, iar aplicația îți calculează automat câte calorii ai consumat.

Bucură-te pentru fiecare kilogram pierdut. 88% dintre utilizatorii din întrega lume au pierdut câteva kilograme în primele șapte zile din momentul în care au început să folosească MyFitnessPall, un calculator de calorii eficient.

 

Ce poți face cu aplicația

În primul rând, calculezi caloriile și macronutrienții (carbohidrați, proteine, grăsimi) alimentelor pe care vrei să le consumi.

Poți printa un jurnalul alimentar și discuta mai apoi cu medicul curant.

Aplicația are un scaner pentru codurile de bare, astfel încât poți urmări foarte ușor și rapid câte calorii are produsul pe are tocmai te pregăteșți să-l servești la una din mesele zilnice, dar și cât zahăr, sare, fibre ori carbohidrați are respectivul aliment.

Dacă nu ai avut timp să ieși în aer liber pentru a face mișcare sau nu ai ajuns la sală, aplicația are peste 350 tipuri de exerciții cardio pe care le poți face acasă.

 

citește și

Câtă apă trebuie să bem?! Iată câteva aplicaţii mobile care știu

 

Obiective

Primești sfaturi individualizate în funcție de profilul și obiectivele pe care ți le-ai stabilit.

Poți realiza în scurt timp care sunt cele mai importante surse de calorii și nutrienți în funcție de stilul alimentar pe care l-ai adoptat.

Diagramele cu evoluția greutății de-a lungul timpului sunt motivaționale și te vor încuraja să nu depui armele.

La finalul fiecărei zile, primești un jurnal al nutrienților importanți absorbiți.

 

De ce să mai aștepți? Descarcă-ți aplicația, înscriete-te gratuit și nu ai de pierdut nimic altceva decât kilogramele în plus! Începe chiar de azi o viață mai sănătoasă!