Top 3 Ceasuri cu monitor cardiac

Dacă te antrenezi în mod profesionist, este foarte important ţi măsori ritmul cardiac deoarece antrenamentul în anumite zone ale acestuia te ajută îţi îndeplineşti mai bine scopul.

Dar cine vrea se oprească din alergare pentru a-şi lua pulsul?!

Ceasurile cu monitor cardiac vor face asta pentru tine. Aceste monitoare includ un transmiţător, o curea, care se aplică în jurul pieptului, pentru a măsura ritmul inimii şi un ceas care se conectează wireless cu acesta pentru a afişa datele furnizate.

Cele mai bune astfel de ceasuri măsoară şi alţi parametri cum ar fi: viteza, distanţa sau traseul. Multe modele solicită introducerea de informaţii despre înălţime şi greutate pentru a livra date personalizate fiecărui utilizator. Cumpărătorii trebuie fie atenţi şi la alte caracteristici înainte de a lua o decizie : durata bateriei, dimensiunile memoriei, etc.

O variantă la fel de tentantă este să vă cumpărați un smartwatch. Majoritatea includ și funcții de monitorizare cardiacă. Aflați aici cum alegem un smartwatch.

 

Dacă rămâneți totuți la ceasul cu monitor cardiac, cu o oferta aşa de mare, alegerea poate fi dificilă. Alegerea Livescience/Top Ten Reviews este :

Locul 1 – Suunto Quest – pentru acurateţea sa şi pentru caracteristicile extra. Faţă de alte ceasuri, acesta e capabil seteze un cont pe Movescount. În plus, măsoară caloriile arse, durata antrenamentului şi distanţa parcursă.

Locul 2 – Polar RS300X – pentru te semnalizează când ai ajuns în zona ţintă a ritmului cardiac.

Locul 3 – Garmin Forerunner 15 – pentru include şi GPS. Mai toate celelalte au nevoie de accesorii adiţionale pentru a determina traseul, distanţă şi ritmul.

Succes la antrenament!!!

Citeste si Dispozitivele purtabile pentru fitness cuceresc piata

Sursă
http://www.livescience.com/