Top aplicații Android pentru meteosensibili

Pentru a nu fi luați prin surprindere de schimbările vremii, iată un top aplicații Android meteo, un ghid al celor mai bune aplicații ale vremii pentru Android.

Ne pasă tuturor de cum va fi vremea. Schimbările bruște de temperatură afectează în primul rând persoanele care suferă de boli cronice, dar pot afecta și oamenii sănătoși.

Top aplicații Android

Weather – Este o aplicație ușor de folosit pentru a rămâne conectat la condițiile meteorologice. Aplicația este special creată pentru a fi foarte ușor de folosit și cât mai intuitiv posibil. Cu doar un simplu click afli starea vremii din orașul tău (are localizare automată) sau din localitatea în care vrei să pleci la sfârșit de săptămână. Aplicația mai poate afișa prognoza pentru câteva zile, ora la care răsare soarele, fazele lunii. O poți descarca gratuit de aici.

Weather XL Pro – Aplicația Android de meteo are peste cinci milioane de descărcări și este pe un loc fruntaș în top aplicații Android meteo. Este o aplicație românească ușor de folosit, se actualizează continuu, are o interfață foarte prietenoasă și poate fi descărcată de aici.

AccuWeather – Este poate cea mai populară și cunoscută aplicație meteo. Multe dintre telefoane o au deja instalată și ai surpriza să o găsești în lista aplicațiilor de pe smartphone-ul tocmai cumpărat. Pe lângă celelalte facilități pe care le găsești și în alte aplicații, AccuWeather te atenționează atunci când au loc în zona orașului tău fenomene extreme cum ar fi: polei, căderi mari de zăpadă, furtună etc. O poți descărca, dacă nu o ai deja, de aici.

citește și

Ce informații despre sănătate caută pe net copiii noștri?

Yahoo Meteo – Așa după cum îi spune și numele, este o aplicație realizată de producătorul Yahoo. Informațiile pe care această aplicație aflată în top aplicații Android meteo le aduce în plus sunt gradul de umiditate din aer și indicele de radiații UV. Aplicația Android de meteo o poți descărca de aici.

The Weather Channel – Ultima din acest top aplicații meteo, dar nu și în acest clasament, mai ales că este una dintre aplicațiile foarte descărcate, peste 50 milioane de download-uri, și folosite. Pe lângă temperatura afișată pe ecran, poți vedea și temperatura pe care o vei resimți, ora de răsărit și de apus a soarelui, viteza vântului, vizibilitatea și presiunea barometrică, dar și alerte privind nivelul de polen din zona în care vă aflați – o informație foarte utilă personelor alergice. Dacă nu o ai deja pe telefonul mobil, descarcă aplicația de aici.

citește și

Sisteme de sănătate în Europa

Fiecare persoană resimte diferit schimbările vremii. Există meteosensibili – persoane asupra cărora schimbările de vreme produc modificări diverse: dureri de cap, migrene, stări de anxietate, dar și hipertensiune, și probleme mai complicate la inimă, meteoadaptabili – persoane care nu au nici un fel de probleme la schimbările de vreme, și meteodependenții – persoane al căror echilibru psihic este afectat de schimbările atmosferice. Folosește acest top aplicații Android meteo și ai grijă de sănătatea ta!

Potrivit unui studiu, una din trei persoane este meteosensibilă.

Medicina digitală contribuie în mod esențial la sănătatea oamenilor. Citește mai multe aici