Adidas PureBoostX, noii pantofi de alergare pentru femei

Adidas a făcut echipă cu atlete din întreaga lumea pentru a produce pantofi de alergare pentru femei, realizați de către femei.

Având la bază ani întregi de testare și cercetare cu ajutorul femeilor de pretutindeni, adidas a creat o nouă pereche de pantofi de alergare pentru femei. Au formă ajustabilă, care se adaptează stilului de viață alert și activ al atletelor. În vreme ce majoritatea pantofilor de alergare sunt adaptări ale variantelor masculine, Adidas PureBOOST X a fost conceput să răspundă  nevoilor atletelor, obținând astfel un pantof de alergare pentru femei performant, dar și în ton cu cerințele în modă.

citește și Review Salomon XA Pro 3D Ultra 2

Forma noilor pantofi de alergare pentru femei se mulează perfect pe picior, învăluindu-l cu stil și asigurându-i confort datorită stratului de mii de capsule de spumă BOOST care răspândesc energia. Talpa de spumă BOOST asigură retur de energie la fiecare pas, ceea ce transformă alergarea în activitatea favorită a femeilor.

https://www.youtube.com/watch?v=JTZISRsdvQU&feature=youtu.be

Adidas PureBoostX, noii pantofi de alergare pentru femei

Noii pantofi de alergare au fost creați după ce studiile au arătat că existe diferențe între modul în care aleargă bărbații și femeile. Ligamentele femeilor sunt mult mai flexibile decât ale bărbaților, iar în timpul alergării talpa atletelor formează un unghi în bolta plantară a piciorului care este mai mare decât cea care se formează la bărbați. Tocmai de aceea, PureBOOST X, noii pantofi de alergare pentru femei, prezintă o curbură mediană flexibilă care oferă confort și un aspect inedit. Plasa adaptabilă de pe curbură înfășoară partea de jos a bolții plantare cu scopul de a face piciorul să pară mai mic în timp ce oferă suport la fiecare pas. Plasa exterioară, curbura mediană flexibilă și sistemul de legare a șireturilor lock down oferă ajustare personalizată, acoperind piciorul în totalitate. Talpa exterioară Stretch Web se adaptează pașilor și permite flexarea piciorului în fiecare punct, păstrând mișcarea naturală.

Adidas PureBOOST X va fi disponibil din februarie, la un preț de 587 lei.

Ai putea fi interesat și de Sfaturi pentru alergat prin pădure