Aplicații pentru cele mai bune rețete de smoothie

Cele mai bune rețete de smoothie, de care să te bucuri în orice moment al zilei, le poți descărca pe telefonul tău smartphone, indiferent dacă ai sistem Android sau iOS.

Să găsești cele mai bune rețete de smoothie poate fi, de multe ori, o provocare. Fie nu găsești ingredientele preferate, fie nu ai suficient timp pentru a le prepara sau pur și simplu nu găsești o rețetă care să fie pe gustul tău. Este important să știi de la bun început că o rețetă de smoothie nu presupune doar zdrobirea unor fructe și legume. Gustul, savoarea și sațietatea vin odată cu amestecul lor cu alte ingredient cum ar fi laptele, iaurtul, cerealele, îndulcitorii.

Citește și Viitorul sănătății este în farfurie

Aplicații pentru cele mai bune rețete de smoothie

Cu siguranță, ai o rețetă preferată de smoothie. Dar alegând să descarci una dintre aplicațiile de mai jos, vei fi suprins să afli cât de ofertantă este lista ingredientelor pe care le poți folosi și câte beneficii pentru sănătate îți aduc aceste băuturi simple, dar pline de nutrienți.

Whole Living Smoothies: Disponibilă doar în sistemul de operare iOS, aplicația cuprinde peste 30 de rețete delicioase pentru smoothie, precum și informații nutrționale despre fiecare ingredient.

Smoothie Recipes:  Indiferent de tipul de smoothie pe care ți-l dorești, această aplicație promite că îți va oferi cea mai mare variatate de rețete. Față de alte aplicații, aceasta îți spune și timpul de care ai nevoie pentru a-l prepara. Este disponibă în sistemul de operare Android.

Pocket Smoothie Recipes: Această aplicație disponibilă în iOS are peste 100 de rețete și 19 categorii de piureuri. De asemenea, afli și numărul de calorii pentru fiecare rețetă.

Superfood HD: Mai mult decât o simplă aplicație de rețete de smoothie, Superfood HD îți oferă posibilitatea de a alege din mai mult de 300 de rețete care-ți vor furniza energie și te vor menține sănătos. Disponibilă doar în iOS.

100+ Smoothie Recipes Free: Este un must-have pentru toți iubitorii rețetelor de smoothie. Promite simplitate în găsirea rețetei preferate și actualizări săptămânale ale rețetelor. Disponibilă gratuit în sistemul de operare Android.

Vegetable Smoothie Recipes: Aplicația se concentrează mai mult pe combinațiile de fructe și legume de culoare verde, ideale pentru detoxifiere. Fiecare rețetă este însoțită de o listă de beneficii pentru sănătate, fie că ne referim la sistemul digestiv, fie la sănătatea pielii.

Încearcă și https://www.youtube.com/watch?v=CJN1n3fId_A

Smoothie în dieta zilnică

Un stil de viață sănătos include în dietă rețete de smoothie pentru oricare masă din zi. Pentru micul-dejun, alege să pregătești smoothie din fucte dulci, cereale integrale și lapte (poți folosi chiar lapte vegetal din soia, migdale, orez). Pentru completarea unei mese de prânz, alege să-ți prepari un smoothie din legume, bogat în fibre, recunoscut fiind faptul că acestea conferă senzația de sațietate pentru mai mult timp. Cele mai bune rețete de smoothie pentru masa de seară conțin pe lângă piureurile de fructe sau legume și o mână de fulgi de ovăz, printre ale căror beneficii se evidențiază reducerea apetitului, controlul greutății, iar conținutul bogat în fibre asigură un tranzit intestinal sănătos.

Știi Câte calorii mănânci?