3 aplicaţii pentru relaxare

Ai căutat până acum o aplicaţie pentru relaxare? eHealthRomania.com are pentru tine 3 aplicaţii pentru relaxare pentru a te ajuta să îţi îmbunătăţeşti bunăstarea mentală.


Talkspace

Talkspace este o aplicaţie care îţi permite să te conectezi anonim cu terapeuţi licenţiaţi atunci când ai nevoie de ajutor în vederea gestionării stărilor de anxietate.

Este o platformă globală care oferă terapie şi consiliere online.

Programul are mai multe opţiuni de plată, de la planul de terapie cu mesaj nelimitat pentru 25$ pe săptămână, la 30 de minute de tratament video live pentru 29$ .

Aplicaţia este disponibilă pentru utilizatorii iOS şi Android .

talkspace

Citeste Aplicația detector de stres

Happify

Happify este o aplicaţie concepută pentru a te ajuta să îţi construieşti o viaţă sănătoasă şi echilibrată. Programul oferă jocuri, clipuri video precum şi cele mai recente studii în scopul de a te ajuta să îţi antrenezi creierul cu gânduri pozitive. Aplicaţia este disponibilă pentru utilizatorii iOS şi Android.

Mai este denumită şi antrenorul de bucurie pentru că te ajută să îţi creşti nivelul de energie pozitivă, să înveţi noi obiceiuri care să îţi schimbe viaţa, să te focuseszi mai mult pe momentul prezent şi să reduci stresul.

aplicatie_relaxare

 

Citeste si 7 minute de antrenament, aplicație fitness pe mobil
Headspace

Headspace este aplicaţia care îţi arată cum poţi începe să faci meditaţie şi care sunt beneficiile acesteia prin abilitatea de a trăi în prezent, de a-ţi conştientiza gândurile şi sentimentele înfluenţându-ţi viaţa într-un mod pozitiv.

Simplu şi accesibil, aplicaţia oferă utilizatorilor o modalitate de a învaţa cum să mediteze şi îţi furnizează resursele necesare pentru a face acest lucru timp de 10 minute, în fiecare zi. Cercetările ne arată că aceste câteva minute de meditaţie au multiple beneficii asupra sănătăţii şi stării de bine.

Aplicaţia are incluse lecţii de meditaţie ghidată/neghidată cu durata între 2 şi 60 de minute. Aplicaţia este disponibilă pentru dispozitivele iPhone şi Android .

aplicatie_meditatie

Sursa : http://www.huffingtonpost.com