7 minute de antrenament, aplicație fitness pe mobil

Programul încărcat nu-ți permite întotdeauna să faci mișcare?! 7 minute de antrenament te ajută să rămâi în formă, chiar și atunci când timpul liber nu-ți este cel mai bun prieten. Există și o aplicație fitness pentru asta.

 

Aplicația fitness „7 minute de antrenament” îți menține condiția fizică bună și, nu în ultimul rând, are un efect revitalizant. Exercițiile nu sunt deloc greu de executat și le vei înțelege foarte ușor.

 

Cel mai simplu mod de a slăbi, de a uita de kilogramele în plus este ca, pe lângă un plan de dietă potrivit, să faci mișcare chiar și 7 minute de antrenament zilnic. În urma unor studii care au dorit să afle care sunt cele mai eficiente exerciții și cu beneficiile cele mai mari pentru organism, „7 minute de antrenament” le cuprinde pe cele mai bune 12, printre care flotări, genuflexiuni, exerciții pentru abdomen. Pentru a le executa corect nu ai nevoie de echipament special de fitness, ci doar de un scaun, un perete, de greutatea propriului corp. Aplicația fitness te ajută să lucrezi multe grupe de mușchi. Fiecare exercițiu trebuie lucrat în 30 de secunde, iar o voce prietenoasă îți spune chiar și când anume te poți bucura de pauze pentru odihnă și rehidratare.

 

citește și

Dieta de 17 zile, aplicație pe telefonul mobil

 

Exerciții simple, dar cu multe beneficii

Genuflexiunile par un exercițiu banal și cu puține beneficii, dar nu este deloc așa. Executate corect, iar ghidul aplicației fitness te va învăța acest lucru, genuflexiunile lucrează mare parte din grupele majore de mușchi, ne ajută să scăpăm de grăsimea abdominală, să avem un corp tonifiat și, foarte important doamnelor, să modelăm posteriorul și coapesele.

Flotările lucrează principalele grupe musculare ale părții superioare a corpului, accelerează arderea caloriilor, lucrează mușhii pieptului și spatelui.

Abdomenele lucrează, așa cum îi spune și numele, partea inferioară a abdomenului, unde apare “burtica”, te ajută să modelezi șoldurile și picioarele, arzi multe calorii cu cât mișcarea este mai intensă.

 

citește și Brăţara fitness. La ce ajută, cât costă, unde o găsim?

 

Alte lucruri drăguțe despre „7 minute de antrenament”

Nu ai nevoie de acces la internet pentru a deschide aplicația fitness, astfel că poți lucra oricând și oriunde!

Poți face antramentele cu muzica preferată în fundal, nu trebuie decât s-o alegi pe cea care-ți place.

Pasionații de fitness pot face sesiuni de mai multe antranamente.

Numărul caloriilor consumate în timpul exercițiilor este disponibil permanent.

Aplicația „7 minute” este disponibilă gratuit pentru utilizatorii de smartphone cu sistem de operare Android sau IOS.

 

Dacă vrei să te antrenezi în mod profesionist, citește și Top 3 Ceasuri cu monitor cardiac