Curs GRATUIT eHealth (în limba engleză)

Forbes, Business Week, Time, New York Times, noi și toată lumea vorbește despre eHealth și mHealth (același lucru, cu unele mici diferențe). Sănătatea digitală este un SUBIECT și o provocare pentru viitor, iar un curs cu noțiuni elementare este la rândul lui o provocare.

Subiectul sănătății digitale (eHealth și mHealth) este disecat din toate perspectivele: avantaje și dezavantaje, oportunități și provocări, perspective și potențial. Subiectul este de interes pentru toată lumea, atât pentru fiecare dintre noi, ca pacienți, dar și pentru cei care oferă servicii în sănătate, fie că sunt medici sau farmaciști, dar și pentru componenta IT cu tot ceea ce înseamnă ea, de la aplicații, la dispozitive medicale digitale, dar și ca mediator între medic și pacient. Domeniul sănătății digitale este un veritabil blockbuster al secolului. Cu toate acestea complexitatea domeniului în sine este prea puțin cunoscută publicului, după cum prea puțin abordate sunt și oportunitățile oferite de acest nou, vast și complex domeniu.

Deci un domeniu  care angrenează pe toată lumea, chiar dacă ești pacient sau medic, chiar dacă lucrezi în marketing sau ești angajat în guvern, chiar dacă ești jurnalist, jurist sau politician.

Enspektos, o firma de consultanță oferă servicii de consiliere în domeniul sănătății digitale și dă posibilitatea celor interesați să aibă acces la un curs unic de sănătate digitală care abordează atât ceea ce s-a realizat efectiv, dar și perspectivele.

Cursul este gratuit, este structurat în cinci părți și-ți poate contura o imagine bună asupra acestui complex și nou domeniu. Cursul aduce informații și te familiarizează cu acest nou domeniul digital al sănătății. Poți avea acces (aici) la acest curs, gratuit. Cursul este în limba engleză dar este accesibil tuturor celor care vor să acumuleze un bagaj de cunoștințe de bază, extrem de utile acum și în viitorul apropiat.

Sursa: http://enspektos.com