Garmin lansează Vivosmart HR – noua versiune de brăţară fitness şi Index Smart Scale – primul său cântar inteligent

Garmin a dezvăluit recent atât noua varianta de brăţară fitness top-end Vivosmart HR care monitorizează acum şi ritmul cardiac cât şi primul său cântar inteligent.

În ceea ce priveşte Vivosmart HR, brăţara fitness a fost complet redesenată pentru a-i fi adăugat un monitor optic de ritm cardiac. Astfel, Garmin intră şi el pe noul câmp de lupta albrăţărilor fitness cu monitor de ritm cardiac. Fitbit Charge HR, Jawbone UP3 şi noul Polar A360 se bazează şi ele pe aceeaşi tehnologie.

Vivosmart HR calcă pe urmele lui Garmin Forerunner 235, ceasul pentru alergare lansat şi el recent, folosind aceeaşi tehnologie deţinută de companie – Elevate.

Vivosmart HR prezintă un touchscreen 160 x 68 care afişează notificările de la un smartwatch cu care este cuplat precum şi numărul de paşi, caloriile, ritmul cardiac şi dateleexerciţiilor efectuate. Totuşi, nu există GPS pentru o monitorizare precisă a alergării.

Marea diferenţa dintre diversele monitoare de ritm cardiac existente în acest moment o face modul în care se face monitorizarea: în mod permanent (fiind astfel un indicator foarte bunal îmbunătăţirii condiţiei fizice) sau doar în timpul antrenamentelor. Garmin a confirmat Vivosmart HR va monitoriza semnele vitale în mod permanent în timp ce, de exemplu, Polar A360 o face doar în timpul anumitor activităţi.

Aici poti citi mai multe informatii generale despre o Bratara fitness

Aşa cum ziceam, Garmin lansează şi primul sau cantar inteligent – Index Smart Scale care se integrează perfect în linia sa de produse pentru fitness şi sănătate.

Index Smart Scale măsoară indicele de masă corporală, procentul de grăsime, procentul de apă, masa musculară şi masa osoasă. Se pot seta mai multe profile de utilizator şi, astfel,cântarul va recunoaşte automat utilizatorul atunci când acesta se urcă pe el, va înregistra informaţiile în Garmin Connect şi le va sincroniza şi cu MyFitnessPal.

Ce este MyFitnessPal?

Atât Garmin Vivosmart HR cât şi Garmin Index Body Scale vor fi disopnibile începând cu luna noimbrie şi vor costă, fiecare, 149.99 USD

Sursa: www.wareable.com