Hub de sănătate pentru dezvoltarea proiectelor din era digitală

Persoanele care doresc să dezvolte proiecte în era digitală se pot întâlni cu diverși mentori într-un hub de sănătate unde pot discuta despre proiectele și ideile pe care le au.

Un grup de oameni entuziaști și pasionați de inovații, care cred că lumea poate fi făcută mai bună prin simpla transformare a ideilor în proiecte și a proiectelor în realitate, a pus bazele unui hub de sănătate. Așa s-a născut ”FreshBlood„ – un program de încurajare a proiectelor în domeniul îmbunătățirii sănătății prin intermediul tehnologiei, prin care se dorește sprijinirea celor care vin cu idei noi în acest domeniu, oferindu-le feedback, susținere, mentorat și expunere.

Te-ar mai putea interesa și: Digitalizarea farmaciilor, explozia vânzărilor

Denumit “FreshBlood” tocmai pentru că încearcă să aducă ”sânge proaspăt” în comunitățile medicale și tehnologice, inițiatorii proiectului își doresc să ofere soluții la fel de valoroase ca și sângele. Mai mult decât atât, aceștia plănuiesc să devină o entitate puternică ce poate contribui semnificativ la dezvoltarea unor proiecte valoroase.

Startul a fost dat în 2016, la Cluj, unde s-a început formarea profesioniștilor și unde s-au găsit câteva dintre cele mai valoroase resurse din România – competențe tehnologice de top, competențe medicale de top, dar și o comunitate studențească multinațională și tineri profesioniști motivați să se dezvolte și să schimbe lumea în bine cu ideile lor. Anul acesta se vor pune bazele unei platforme digitale și educative care să faciliteze accesul la servicii medicale, tratamente și soluţii inovatoare.

Citește și despre cum folosesc românii tehnologia în sănătate

Motivul pentru care s-au pus bazele acestui hub de sănătate este unul simplu și logic! Pentru că sănătatea populatiei este influențată de sănătatea fiecărei persoane în parte, iar starea de sănătate este atât un indicator cât și un determinant al dezvoltării umane, dar și pentru că în prezent există o mulțime de solutii tehnologice (tot mai noi) care pot fi folosite pentru a face lumea mai sănătoasă și odată cu asta, mai bună!