Medicover The Bridge – investitie de un milion de euro

Sursa: Medicover

Medicover The Bridge este cea mai noua clinica inaugurata de Medicover in Bucuesti, care le ofera pacientilor acces la servicii medicale de ultima generatie.

În noua clinică pacienții vor putea accesa 27 de specialități medicale și un număr de peste 80 de medici cu experiență.

De asemenea, Medicover continuă aici colaborarea de tradiție cu Cardiogrup – una dintre cele mai mari și performante echipe de cardiologi din sistemul medical privat din România, coordonată de Prof. Univ. Dr. Dragos Vinereanu.

Mai aproape de pacienți

The Bridge este o clinică multidisciplinară, state of the art, cu o capacitate mare de acomodare și fluxuri îmbunătățite. Situată într-o clădire cu certificat Premium Green, care corespunde nevoilor și așteptărilor pacienților Medicover, iar investiția totală pentru această nouă clinică se ridică la un milion de euro.

„Inaugurarea clinicii The Bridge face parte din stategia de extindere a rețelei Medicover în România și este unul dintre proiectele prin care ne-am dorit să fim cât mai aproape de pacienții noștri, să putem răspunde nevoilor lor medicale. Prin crearea acestui spațiu modern și confortabil, ușor accesibil, într-o clădire premium, investițiile alocate pentru noua clinică facilitează accesul pacienților la o experiență medicală completă, punându-le la dispoziție o întreagă rețea de servicii de diagnosticare și tratament aflate la cele mai înalte standarde.”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

Citește și DAHNA, aplicatia de nutritie conceputa si recomandata de cardiologi.

Mai mult, standardele înalte de eficientizare operațională și principiul de proximitate și complementaritate care vin în întâmpinarea nevoilor pacienților și care funcționează în The Bridge reprezintă un model pe care compania dorește să îl aplice în cadrul tuturor clinicilor din rețea.

Soluții moderne pentru eficientizarea timpului

Noua clinică Medicover The Bridge beneficiază și de dotări tehnologice de ultimă generație care contribuie la îmbunătățirea experienței pacienților: echipamente medicale moderne și dotări tehnologice, cum ar fi e-Receptie, un serviciu digital complet de Self-Check–In și Self-Check-Out, prin care pacienții pot acum să se autentifice, să fie ghidați către cabinetul medicului și chiar să plătească, dacă este cazul, în mai puțin de 30 de secunde.

Mai mult, în aceeași idee a eficientizării timpului pacienților, în clinica The Bridge va fi introdus curând și serviciul Medicover Express – o aplicație digitală care ajută la eliminarea timpilor de așteptare din clinici și îi ajută pe pacienți să aibă acees rapid la o specialitate medicală.

Noua clinică se află în clădirea The Bridge 2 din zona Grozăvești-Orhideea.

Te-ar putea interesa și Cercetatorii au descoperit cauza diabetului tip 1. Ce declanseaza boala.