E momentul să vă cumpăraţi un ceas smartwatch sau o brăţară fitness

În câteva ore se da startul Black Friday 2015. Este momentul perfect pentru a va cumpăra în sfârşit gadgetul la care aţi visat în ultimul timp. Fie e vorba despre un ceas smartwatch, fie e vorba despre o brăţară fitness sau despre un pedometru, cu siguranţă veţi putea profita de ofertele acestei zile de vineri şi chiar ale întregului weekend.

Black Friday este o sărbătoare care a pornit din Statele Unite şi care s-a propagat rapid, înregistrând un mare succes în intreagă lume. Magazinele participante fac reducerisubstanţiale la diverse produse, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. Reducerile ajung şi la 50% şi se aplică atât în magazinele fizice, cât şi în cele online, unde puteţi face comenzi la preţuri speciale.

Aici aveţi mai multe informaţii despre Bratara Fitness

Iar aici sfaturi despre Alegerea unui smartwatch

Înainte de a vă prezenta câteva magazine româneşti care şi-au anunţat participarea la ediţia din acest an, oferim câteva ponturi:

  • În cazul în care mergeţi într-un magazin fizic, aşteptaţi-vă la cozi mari, la aglomeraţie şi la un stoc limitat. Problemele de acest gen din anii trecuţi se vor repeta cu siguranţă şila ediţia din acest an.
  • În cazul în care comandaţi la un magazin online, va puteţi aştepta cadă serverele din cauza numărului mare de utilizatori simultani. Ideal ar fi faceţi un cont pe site-ul respectiv înainte de 20 noiembrie şi găsiţi apoi un interval orar în care nu fie aşa de multe persoane active, probabil undeva în jurul ore în 6 dimineaţa, de exemplu. Dacă aţiplasat cu succes comanda, nu aşteptaţi ca ea ajungă prea repede.
Iată acum câteva magazine online care comercializează ceasuri smartwatch şi alte dispozitive purtabile( brăţări fitness, pedometre, monitoare de puls, etc) şi care pregătesc reducerisubstanţiale în acest sfârşit de săptămâna:

Emag

Elefant

Evomag

Marketonline

Clickshop

Flanco

Teamdeals

 

Succes la cumpărături!