Un sistem imunitar puternic tot anul

Sistem imunitar puternic tot anul

Expert citat: Dr. Luca Barella, Bayer Consumer Care

Un sistem imunitar puternic are nevoie de ajutor pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Este esential sa avem un stil de viata sanatos, dar si sa ne suplimentam aportul de vitamine si substante nutritive.

Sistemul imunitar este alcătuit din trei mecanisme principale de apărare: barierele fizice (pielea și mucoasele), barierele celulare (leucocitele) și anticorpii. Substanțele nutritive precum vitaminele și mineralele sunt esențiale pentru a menține sănătatea și funcționarea acestei rețele complexe, asigurând un sistem imunitar puternic tot anul. 

 

Din ce în ce mai mulți dintre noi recunosc nevoia suplimentării aportului de substanțe nutritive pentru a ne întări sistemul imunitar, însă de multe ori este greu să alegem formula potrivită. Pacientul 2.0. este pacientul informat, așa că vă prezentăm mai jos soluția propusă de Bayer pentru stimularea tuturor celor trei mecanisme de apărare ale oranismului nostru.

 

Pentru a sprijini activ rețeaua complexă de țesuturi, organe, celule și substanțe chimice care protejează corpul uman împotriva factorilor externi și amenințărilor interne, Bayer a dezvoltat Redoxon Triple Action, combinând beneficiile asupra imunității ale vitaminei C, vitaminei D și zincului. Împreună cu un stil de viață sănătos, care include exerciții fizice și o alimentație corespunzătoare, Redoxon Triple Action poate ajuta la susținerea unui sistem imunitar sănătos pe tot parcursul anului. Este disponibil în prezent în farmacii și se adresează adulților și copiilor peste 12 ani.

Dr. Luca Barella, Director de Marketing Medical Global din cadrul Bayer Consumer Care din Basel, Elveția, declară: „În lumea noastră, cu ritm trepidant, plină de fast-food și semipreparate este o provocare să consumam cantități adecvate de fructe și legume care să asigure toate vitaminele și mineralele de care avem nevoie, pentru a sprijini pe deplin funcțiile corpului. Un aport necorespunzător de vitamine și minerale poate afecta negativ sistemul imunitar și starea generală de sănătate.”

Principalul ingredient din Redoxon Triple Action, vitamina C, contribuie la formarea colagenului, componentul de baza al pielii susținând astfel funcția de barieră a acesteia. Mai mult decât atât, vitamina C contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar prin efectul antioxidant ce promovează protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. În plus, zincul și vitamina D joacă un rol semnificativ în protejarea organismului și buna funcționare a sistemului imunitar. Această formulă a fost concepută pentru a sprijini sistemul nostru imunitar în lupta împotriva amenințărilor interne (radicali liberi) și externe (poluare, schimbări de temperatură, aglomerație).

 Citește și 5 sfaturi esențiale pentru a-ți proteja copilul de aerul poluat, inclusiv de cel din propria casă

Despre Redoxon

Gama de produse Redoxon se bazează pe beneficiul vitaminei C asupra sistemului imunitar. Vitamina C, vitamina D si zincul fac parte din substanțele nutritive esențiale unei funcționări adecvate a imunității. Noua formulă Redoxon Triple Action reunește beneficiile vitaminei C, zincului și ale vitaminei D care împreună sprijină cele trei linii de aparare a organismului, fiind un produs special conceput pentru susținerea funcționării normale  atât a  sistemului imunitar înnăscut, cât și a mecanismelor de apărare dobândite. Un sistem imunitar puternic are nevoie de toate aceste substanțe.

Despre Bayer

Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor şi a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora. Totodată, Grupul îşi propune să creeze valoare prin inovaţie, dezvoltare şi o profitabilitate ridicată. Bayer s-a angajat să respecte principiile dezvoltării sustenabile, precum şi responsabilităţile sale etice şi sociale, în calitate de cetăţean corporativ. În finalul anului fiscal 2018, Grupul avea 117,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 39,5 de miliarde Euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde de Euro, iar cele cu Cercetarea şi Dezvoltarea la 5,2 miliarde de Euro.

Te-ar putea interesa și 3 boli comune care pot duce la dizabilitate temporară. Care sunt și cum le combați

Sursă foto: Bayer