Tendințele anului în sănătatea digitală

5 sunt trendurile pe care Accenture, gigantul în consultanță, IT și outsourcing le-a găsit drept revoluționare în sănătate

Accenture le-a notat, explicat și împachetat într-un infografic pe care-l puteți obține prin download cu un click la finalul articolului. Veți găsi în el nu numai tendițele generale în sănătatea digitală ci și exemple clare despre lucruri pe care le le facem sau le vom putea face în relația cu medicamentele, medicii sau spitalele.

1. Sănătatea personalizată. Intrarea în era personalizării este accelerată de tehnologie iar pentru pacient asta înseamnă o experiență medicală mai eficientă și mai convenabilă.

today

2. Noile descoperiri tehnologice. La intersecția dintre noile dispozitive cu multitudinea datelor pe care le putem culege și examina se află beneficiul și eficiența personală pentru pacient.

3. Platforme de achiziție. Astăzi, datele colectate de la senzori și interacțiuni medicale se pot consolida puțin spre deloc, dar platforme viitoare ar putea să ofere o imagine completă a stării de sănătatea a unui individ.

4. Sistemele inteligente. Puterea din ce în ce în ce mai mare de calcul și datele disponibile pentru pacienți cu istoric sau afecțiuni similare vor permite computerelor să învețe și să ofere prognostice din ce în ce mai exacte.

5. Noi fluxuri de lucru în sistemele de sănătate. Ajutați de tehnologie și date, medicii și ceilalți profesioniști din Sănătate vor fi mai exacți și mai eficienți.

Puteți citi și digital, eBook. 15 tendințe care schimbă Sănătatea

DOWNLOAD INFOGRAFIC