Doi antreprenori români în e-Health, îndrumați de experți în cadrul Pitching Days

Doi antreprenori români în e-Health au participat cu proiectele lor la cea de-a patra ediție a Pitching Days, eveniment organizat de French Hub și Camera de Comeț și Industrie Franceză în România.

La eveniment au fost prezentate două proiecte start-up din domeniul sănătății digitale. Este vorba de inițiative care au fost prezentate și de eHealth Romania: Atlas Help și Nutritio.

Atlas Help, proiect care îi aparține medicului psihiatru Mihai Bran, este prima platformă de terapie online prin care pacienții pot lua direct legătura cu psihoterapeuți, psihologi și specialiști în lifestyle. Puteți citi în acest articol un interviu cu fondatorul Atlas Help, medicul Mihai Bran.

Citește și Digitalizarea farmaciilor, explozia vânzărilor

Nutritio, proiect realizat de Laurențiu Nicolae, este o platformă online concepută ca asistent virtual în nutriție. Site-ul se adresează persoanelor care vor să adopte un stil de viață sănătos, dar și nutriționiștilor care vor să lucreze mai eficient. În acest sens, platforma le reduce timpul de muncă la jumătate, ușurând comunicarea dintre medic și pacient. Puteți afla mai multe informații despre platforma Nutritio din acest articol.

Juriul French Hub care a dezbătut proiectele celor doi antreprenori români în e-Health a fost alcătuit din Serge R. Gonvers – Mazars Romania, Christophe Weller, Managing Partner – COS, Karim Kheirat, Director- DC Invest Information, Bogdan Joca, Managing Partner – Hubcare, Frédéric Romand, Director Shield CM.

Îți recomandăm să citești și Încep înscrierile pentru proiecte IT în domeniul medical, la Hacking Health România

Cei doi antreprenori, Mihai Bran și Laurențiu Nicolae, au primit sfaturi și îndrumare din partea specialiștilor French Hub pentru dezvoltarea proiectelor, promovarea lor și prospecția pieții și potențialilor clienți.

Evenimentul face parte din Pitch Advisory Group, o inițiativă a French Hub prin care sunt organizate sesiuni de discuții între specialiști din diferite domenii de activitate. În cadrul acestora, antreprenorii aflați la început de drum au ocazia să-și prezinte proiectele în fața unor persoane cu experiență, care le pot oferi îndrumare.

Dezbaterea a fost organizată de Grupul de lucru Sănătate din cadrul Camerei de Comeț și Industrie Franceză în România. Acest grup de lucru a fost creat în anul 2016, pentru a încuraja schimbul de experiență și cooperarea între specialiști, în vederea îmbunătățirii sistemului medical românesc.

Citește și Mulți medici români plecați în străinătate vor să se întoarcă acasă