Aplicatii diabet – Top 2015

Iată o listă de aplicatii diabet uşor de folosit. Tehnologia disponibilă acum pe telefoanele mobile duce controlul acestei boli la un alt nivel.

Dată fiind răspândirea acestei boli, diabetul se poate considera privilegiat în piața sănătății digitale. O mulțime de dezvoltatori online sau companii mari pharma pun astăzi la dispoziție eficiente și atractive programe din categoria aplicatii diabet.

Diabetes Logbook

 

Bucuraţi de ecranele colorate şi uşor de citit precum şi de imaginile cu mâncare sănătoasă care te fac ţi lase gură apă. Desigur, diabetul nu este distractiv dar Diabetes Logbook încearca o abordare funny.

Diabetik

Deschideţi aplicaţia şi veţi simţi profesionalismul. Design precis fără grafice şi texte inutile. Doar informaţiile necesare la momentul oportun. Meniu uşor de navigat.

Citiți și 8 descoperiri revoluționare pentru diabetici.

Calorie Counter PRO

175x175_3_Calorie_Counter_PRO

Interfaţă proaspătă şi aerisită care n-o va încurce cu detalii inutile. Foarte apreciată pentru simplitate şi pentru capacitatea de urmărire a progresului în slăbire.

Diabetic Connect

Ecrane simple şi neostentative. Aspectul de revista alternează cu cel familiar al reţelelor de socializare. Navigare simplă de la datele personale la interacţiunea socială.

Diabetes Pilot Pro

Dezvoltatorii au conceput aplicaţia pentru a oferi utilizatorului o experienţă cuminte dar eficientă. Atât de simplu de folosit pe cât e smartphone-ul însuşi, Pilotdispune de o baza de date de alimente vastă.

Diabetes Tracker

Acelaşi dezvoltator ca şi în cazul Calorie Counter PRO, aceeaşi interfaţă clară şi plăcută. Navigare simplă, scanner de cod de bare

 Citiți și despre Pacientul 2.0: Dispozitive și aplicatii pentru diabet

Fooducate

Învaţă despre nutriţie şi despre alegerea alimentelor într-un mod uşor de urmărit. Multe informaţii, reţete, scanner cod de bare, simplu de navigat.

BG Monitor Diabetes

Poţi seta uşor modul de măsurare a glicemiei folosit, precum şi pe cel de administrare a insulinei. Ecrane simple, grafice uşor de citit. Acoperă toate nevoile de urmărire ale diabeticului.

OnTrack Diabetes

Interfata simplă, selectare uşoară. Uşor de folosit de cei care vor şi monitorizeze nivelul glucozei. Poate urmări şi alţi indicatori(greutate, alimente, nivel A1C).

BlueLoop

Desenele arătoase şi necomplicate îi conferă o imagine de dispozitiv medical prietenos. Dacă puteţi scrie un SMS, îl puteţi folosi!

Aflați cum ResearchKit, de la Apple, revoluționează studiile medicale

Glooko

Relativ nou şi plăcut. Design proaspăt şi medical. Grafică uşor de folosit. Simplu şi clar atât pentru medic cât şi pentru pacient.

Diabetes in Check

Design profesional dar foarte prietenos. Imagini foarte apetisante în indexul de alimente. Uşor de înţeles şi de navigat.

Glucagon

Interfaţă simplă, proiectată pentru a obţine rapid informaţii în caz de urgenţă. La fel de simplu de folosit ca o broşură informativă.

Puteți afla și cum Google se implică în măsurarea glicemiei fără ac

Carb Counting with Lenny U.S.

Aceste ecrane adorabile îi vor captiva pe copii, şi pe adulţi deopotrivă. Foarte simplu de folosit chiar şi pentru un copil de 6 ani.

Sursa: healthline.com