CONCURS: câştigă 2 invitaţii la RUNFEST Half Marathon!

Dacă iubeşti mişcarea, te poţi bucura de alergare în natură pe 20 septembrie 2015, la Runfest, în pădurea Băneasa

eHealthRomania şi echipa MPG îţi oferă acum şansa de a câştiga 2 invitaţii gratuite la RUNFEST Half Marathon, eveniment de alergare în natură ce va avea loc pe 20 septembrie 2015, în pădurea Băneasa, unde sunt aşteptaţi toţi iubitorii de mişcare, fie începători, fie avansaţi. Invitațiile costă în mod normal până la 160 de lei.

Update: Concursul RunFest s-a încheiat și cele două invitații au fost câștigate de Delia Dumitriu. Invitațiile oferite cititorilor newsletterului nostru au fost obținute de Dana Constantinescu (Mediclass)

Ce trebuie faci pentru a câştiga cele 2 invitaţii, la crosul RUNFEST Half Marathon:

Arătă-ne cât de activ sau activă eşti şi postează o poză în care faci mişcare, fie eşti în natură, în parc sau la sală, pe pagina Facebook eHealthRomania.  Pune și un tag cu numele persoanei pe care doreşti o inviţi alerge cu tine la eveniment.

Nu uita să vizitezi și pagina Facebook RUNFEST şi, dacă îți place, dă-i Like.

Facebook post

Cea mai apreciată postare (cu Like-uri, Share sau comentarii)  postată până pe 15 septembrie ora 23 va câștiga invitația dublă. Vom anunța câștigătorul pe pagina de Facebook eHealthRomania, pe 16 septembrie.

Sport, natură, sănătate şi bucurie! Sunt patru cuvinte înlănţuite care îţi vor oferi o experienţă minunată, dacă te declari iubitor de mişcare şi eşti o persoană activă. Şi chiar dacă încă nu ţiai pus această eticheta, acum e momentul te hotărăşti şi accepţi această provocare.

Evenimentul de tip cross-country, care presupune desfăşurarea activităţii de alergare pe teren variat, în acest caz porţiuni mari de pădure combinate cu o zonă de asfalt, provoacă pasionaţii de sport la 6 curse de alergare. Participanţii vor putea opta pentru unul dintre cele 3 trasee desfăşurate în inima pădurii: 5 km, 10 km şi 21 km.

Citiți și Sfaturi pentru alergat prin pădure

Cursele sunt adaptate fiecărui nivel de abilitate, astfel încât orice are minimum 18 ani împliniţi poate participa la acest cros. Beneficiile sunt numeroase: te poţi bucura de mişcare în natură, în aer curat, poţi participa împreună cu partenerul şi poţi mobiliza şi gaşca de prieteni la eveniment; endorfinele acumulate după această alergare îţi vor da o stare de bine şi te vor încarca cu energie pentru toată săptămâna, iar pofta de mişcare va creşte, garantat. Mai mult, ai ocazia petreci câteva ore bune în compania multor persoane dinamice, îţi poţi face noi prieteni, poţi afla o mulţime de noutăţi de la sponsorii şi partenerii evenimentului şi poţi profiţi de ofertele lor la RUNFEST Half Marathon.

Îți poți măsura alergările cu Top 3 Ceasuri cu monitor cardiac

În plus, te vei bucura de tricoul oficial al crosului, un produs sportiv cu design şi imprimeu atrăgătoare, care se află în pachetul de concurs, alături de alte produse. Şi nu în ultimul rând, ai şansa  câştigi unul dintre numeroasele premii pregătite cu sprijinul sponsorilor competiţiei, pentru podium dar şi la tombolă. La eveniment, printre serviciile oferite se numără: puncte de alimentare cu fructe, apă şi alte produse, terasă cu diferite produse de catering şi dulciuri, vestiar şi garderobă, sesiune de încălzire înainte de cursă, servicii de cronometrare, comunicaţii şi securitate pe traseu, dar şi muzică şi multă distracţie.

Înscrierile la RUNFEST Half Marathon sunt deschise online până pe 16 septembrie a.c. şi se realizează pe pagina oficială: www.runfest.ro, cu selectarea evenimentului din Băneasa.

Acceptaţi provocarea de a va bucură de natură la RUNFEST Half Marathon!

Citește și Tu cât ai alergat azi? Verifică-ți contul MyFitnessPal!