Dani Oțil folosește aplicația de alergare Wings for Life World Run

Dacă pe 8 mai nu poți ajunge la nici una dintre cele 34 de curse organizate pe tot globul, folosește aplicația de alergare Wings for Life World Run.

În acest an, Dani Oțil folosește aplicația de alergare Wings for Life World Run și va concura în Selfie Run. În acest mod, el se va alătura proiectului caritabil fie alergând într-un parc, în pădure sau chiar pe o șosea. “Cel mai important este că faci parte în continuare dintr-un grup mare de alergători, într-un eveniment global. Comentatorii din transmisiunea live a cursei și cei care te urmăresc în social media sunt alături de tine, iar Mașina de Finiș pare foarte reală. Cred că experiența de a alerga în calitate de Selfie Runner va fi incredibil de distractivă și satisfacătoare nu doar pentru că îți demonstrezi ce ești în stare să faci, ci și pentru că banii pe care îi strângi vor face diferența. Chiar aștept cu nerăbdare.” a declarat Dani.

Citește și Sfaturi pentru alergat prin pădure

Împreună cu Dani Oțil vor alerga și vor folosi aceleași aplicații și ceilalți ambasadori din România – Mihaela Rădulescu, Toma Coconea, Alexandru Corneschi, Andrei Roşu, Paul Dicu. Ei vor alerga pe 8 mai, acolo unde îşi vor dori. Anul acesta, George Baltă şi Daniel Osmanovici vor alerga la Wings for Life World Run, la Viena.

Pentru cei care vor să-și planifice propriul traseu, să alerge exact în același timp cu toți participanții din toată lumea, urmăriți de o Mașină de Finiș virtuală, există Selfie Run în aplicația de alergare Wings for Life World Run. Participanții se pot înscrie să alerge într-o locație oficială sau – precum Dani Oţil, ambasador Wings for Life World Run – să-și creeze un Selfie Run oriunde se află. Unii dintre Selfie Runners își stabilesc un punct de plecare aproape de casă și folosesc aplicația de alergare Wings for Life World Run – disponibilă pe iOS și Android – la antrenamentul pentru ziua cea mare. Și în 2016, cei care concurează în Selfie Run pot împărtăși experiența cu susținătorii lor, încurajându-i să doneze spre cercetarea leziunilor măduvei spinării.

Ai putea fi interesat și de Top 5 aplicații Android şi iOS pentru fitness. Cum îți poate asista telefonul cursa de jogging

Pe 8 mai, de la ora 14.00, ai șansa să te alături miilor de alergători de la Wings for Life World Run, o cursă unică cu milioane de fani în toată lumea. Ia-ți prietenii și familia și aleargă împreună pentru cei care nu pot! Toate veniturile provenite din taxele de participare sunt direcționate direct spre activitățile de cercetare a afecțiunilor măduvei spinării.

Află mai multe despre Aplicații care măsoară pulsul