Samsung Gear S2

Gear S2, noul ceas smartwatch al celor de la Samsung

Noul ceas smartwatch Samsung Gear S2 este acum disponibil la preţuri începând cu 299USD şi, se pare că, este o revenire în forţă a lui Samsung în lupta de pe piaţă ceasurilor inteligente.

Design

Gear S2 vine într-o formă rotundă, cu o carcasa durabilă din inox care se aşează elegant, subţire şi plat la încheietura mâinii tale. Personalizarea feţei ceasului precum şischimbarea curelei este foarte facilă. Gear S2 este un smartwatch pentru orice ocazie. Prin parteneriatul cu Atelier Mendini, Allesandro Mendini contribuie la Gear S2 cu umorul său şi cu simţul culorii. Rezultatul este o gama de feţe şi de curele care vin în completarea stilului tău.

Funcţionare

Toate lucrurile de care ai cea mai multă nevoie in mod uzual sunt disponibile printr-o simplă răsucire a ramei cadranului. Prin învârtirea delicată a acesteia poţi derula email-urile lungi, poţi mări o harta sau poţi ascultă următoarea melodie. Viată devine şi mai uşoară la fiecare rotire.

S Health

Grija faţă de sănătatea ta devine mai simplă cu Gear S2. Monitorizează nivelul activităţii tale zilnice, pulsul sau consumul da apă vs. consumul de cafea. Menţinete în formă cu ajutorul mesajelor motivaţionale. Funcţii disponibile: monitorizare activităţi, măsurare puls, numărare paşi, selectare tip de exerciţiu, monitorizare consum de apă şi cafea.

Cum alegem un ceas Smartwatch?

Energie

Stai în mişcare, fi în formă şi chiar cumpărăţi o cafea cu Gear S2. Când vine vremea -l încarci, pune-l pur şi simplu pe staţia de încărcare wireless.

Parteneri

Portofoliul de aplicaţii este în creştere permanentă. Iată doar câteva exemple:
Nike+ Running – înregistrează alergările tale şi te ajută ţi atingi obiectivele;
Twitter Trends – te ţine la curent cu tendinţele locale şi cu tweet-urile de top;
Line – mesagerie globală, rapidă şi uşor de folosit;

Aici poti afla si cum Revolutia wearable ocupa Europa

Samsung Gear S2

Samsung Pay

Plăteşteţi cafeaua sau gustarea rapidă printr-o simplă fluturare a mâinii. Apropie încheietura de cititorul NFC şi ai rezolvat.
* Samsung Pay va fi disponibil pentu început într-un număr restrâns de ţări

Conectivitate

Cu un spaţiu de stocare pentru 300 de melodii sincronizate de pe telefonul tău, playlist-ul tău preferat merge cu ţine oriunde. Chiar dacăţi laşi telefonul acasă când ieşi la alergat. Gear S2 şi căştile Level U Bluetooth sunt tot ce-ţi trebuie.

Noul ceas smartwatch este disponibil și în Romania. În noiembrie 2015 el se poate precomanda cu prețuri între 1.600 și 1.700 lei, la emag. Iată linkul.

Dacă nevoile dumneavoastră sunt doar în zona sport, atunci merită să citiți Top 3 Ceasuri cu monitor cardiac