Periuța de dinți care se conectează prin Bluetooth

SmartSeries este propunerea Oral-B pentru periuța de dinți care se conectează prin Bluetooth, stabilind o conexiune cu smartphone-ul tău.

Te speli pe dinți de două ori pe zi? Câte minute durează periajul? Sunt întrebări pe care medicul dentist ți le-a adresat cel puțin o dată. Ei bine, de acum înainte, toate informațiile despre atenția pe care o acorzi igienei dentare ajung într-o aplicație direct pe smartphone-ul tău. Iar medicul dentist te poate supraveghea de la distanță!

Periuța de dinți care se conectează prin Bluetooth de la Oral-B stabilește o conexiune cu smartphone-ul tău. Acum, această conexiune este completată de o nouă aplicație, Oral-B (o poți descărca de aici), ce oferă consumatorilor feedback în timp real și indicații de periaj ce pot fi ajustate de medicii dentiști.

Citește și

Periuța de dinți inteligentă pentru familie

Știai că majoritatea oamenilor își periază dinții în jur de 60 de secunde? Folosind aplicația Oral-B și periuța de dinți electrică Oral-B SmartSeries durata periajului va ajunge la 2 minute și 24 de secunde, vei fi ajutat să ții ritmul pentru a peria toți dinții în mod egal, vei ține o evidență a fiecărui periaj, îți poți revizui rutina printr-un rezumat săptămânal sau lunar, vei putea beneficia de un program personalizat de îngrijire orală, care are unul sau mai multe obiective de îngrijire a dinților. Fiecare program de îngrijire orală este creat pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și atingă țintele, cum ar fi dinți mai albi, brackeți mai curați, gingii mai sănătoase sau respirație proaspătă. În plus, aplicația Oral-B te anunță când trebuie să-ți schimbi capătul de periaj, dar și când este cazul să reduci presiunea și să-ți periezi dinții mai delicat. Mai mult, pe lângă posibilitatea de a-ți programa un timp în plus pentru periajul anumitor zone, poți vizualiza recomandarea medicului tău dentist chiar în timp ce te periezi sau o colecție minunată de imagini de la National Geographic.

Citește și

Glucometru digital. Îți măsoară glicemia în 5 secunde

Pe lângă cronometru și senzor de presiune, periuța electrică Oral-B SmartSeries este prevăzută și cu un capăt de periaj CrossAction, ce are o acțiune de curățare superioară 3D dovedită clinic, înlăturând cu până la 100% mai multă placă bacteriană decât o periuță obișnuită.

Periuța de dinți care se conectează prin Bluetooth la smartphone costă în jur de 200 de dolari și va ajunge în România anul viitor.

Ai mai putea fi interesat și de Aplicația smartphone care îți arată bioritmul