Rețete de prăjituri. Cele mai bune aplicații

Ai căutat pe internet rețete de prăjituri? Află că cele mai bune colecții de rețete se găsesc în câteva aplicații. Dulciurile nu sunt neapărat sănătoase, dar sunt atât de bune pentru moral, încât unele pot trece în categoria alimentelor sănătoase. Am adunat cele mai bune aplicații pentru momentul rețete de prăjituri și își dăm detaliile cele mai utile despre acestea.

Aplicațiile pe care găsești rețete de prăjituri au marele avantaj de a avea numai rețete testate. Un mare dezvoltator, care publică o aplicație dedicată pentru Android sau iOS nu-și poate permite să distribuie o rețetă cu erori. În plus toate aceste aplicații au facilități pe care un site cu retete, un blog culinar sau alte asemenea nu le au.

Toate aplicațiile prezintă cantitățile în ce unitate de măsură folosești frecvent. Știi cât este de frustrant să găsesti o rețetă care are ingredientele menționate în ”căni” sau în unități anglo-saxone? De cele mai multe ori o căutare rețete de prăjituri care mă duce în astfel de soluții este enervantă și o abandonez. În plus aplicațiile care răspund la căutarea rețete de prăjituri se actualizează constant, sunt foarte simplu clasificate pe categori, sunt variate și sunt permenent supuse evaluării publice.

rețete prăjituri

Iată care sunt, după o serioasă analiză, după ce le-am folosit și evaluat cele mai bune, cinci aplicații pentru rețete de prăjituri  pentru modul de operare iOS.

Citeste și: rețete cu puține calorii. Download

rețete prajituriPaleo desserts este o colecție de super-rețete, fără zahar și fără grăsimi nesănătoase. Sunt 40 de rețete extrem de simple și absolut delicioase. O să găsești gogoși, cookie-uri, parfeurile, brioșe, înghețată, prăjituri cu brânză, snack-uri, placinte, tarte, mousse și alte bunătăți.

Citește și: Aplicații pentru cele mai bune rețete de smoothie

Paleo dessert a fost creată de un medic și rețetele sunt perfecte pentru cei care se află în cursul unei cure de slabire.

aHR0cDovL2E1Lm16c3RhdGljLmNvbS91cy9yMzAvUHVycGxlL3Y0LzdmL2RhLzU5LzdmZGE1OWNhLTgzMTAtMDQ5ZC0xODRiLTNhNDdjODE2NTE4Yy9zY3JlZW4zMjB4NDgwLmpwZWcDessert Frozen este un paradis de înghețată. Are o varietate mare rețete și intrucțiuni pas-cu-pas de preparare. Rețetele se prepară ușor.

În plus poți introduce în aplicație ingredientele pe care le ai în casă și găsești o rețetă  care să se poată prepara cu acestea.

Aplicația funcționează, după ce a fost descărcată, fără conexiune la internet și se actualizează continuu.

rețete de prăjituriDesserts Recipes Pro este o aplicație mamut. Sunt mai mult de 6000 de rețete de la torturi, la prăjituri cu brânză, de la fursecuri la înghețate, de la creme la tarte. Toate au o caracteristică comună: se prepară foarte ușor și rezultatele depășesc așteptările.

Citește și: Aplicație de rețete pentru diabetici

Aplicația este foarte bine organizată astfel că vei gasi imediat varianta perfectă de desert și o rețetă de prăjituri care să cucerească pe toată lumea.

Aplicația are și rețete celebre și rețete de prăjituri tradiționale pentru diferite state și regiuni. Este o excursie culinară.

Există și secțiuni extrem de bogate de rețete de prăjituri pentru diabetici și una bogată cu variante de dulciuri fără gluten.rețete de prăjituri

Gluten-Free Recipes. Este remarcabilă bogăția de variante de rețete de prăjituri fără gluten pe care le promovează aceasta aplicație. În plus fiecare rețetă are mai multe variante. O să găsești rețete perfecte pentru cei care au alergii sau pentru cei care suferă de boala celiacă. Această aplicație conține 24 de rețete bonus pentru pâine fără gluten – pe unele le-am încerct și sunt excelente.

rețete de prăjituriAplicațiia este o soluție foarte buna pentru cei care au nevoie de acest gen de preparate dulci.

Chocolate Recipes. Să nu vă supărați, dar o astfel de selecție fără o aplicație dedicată celor dependenți de ciocolată nu avea nici un farmec. Aplicația adună cele mai rapide și ușor de făcut rețete, unde ciocolata este ingredientul de bază.

Citește și: Cântar digital de buzunar

Poți alege ingredientele și aplicația îți oferă variante de rețete compatibile cu ingredientele pe care le ai. Aplicația este simplă, simpatică și te provoacă să pregătești ceva dulce cu… ciocolată. 

rețete prăjituri (3)

Iată care sunt, după o serioasă analiză, după ce le-am folosit și evaluat, cele mai bune cinci aplicații pentru rețete de prăjituri  pentru modul de operare Android.

retete de prăjituriEasy No-Bake Desserts Recipes este una dintre cele mai utilizate aplicații pentru rețete de prăjituri. Rețetele sunt excelente, ingredientele – pentru cele mai multe din prajituri, tipice pentru preparate fără coacere.

Ai tot ce vrei de la plăcinte, la cheesecake, de la spume și creme, la bomboane.

aHR0cDovL2xoMy5nZ3BodC5jb20vaEJJbzJHdVBPTm5UVzRvMWVUZ04wWmN3WlNJX0xCNXlqS3dsTVd3SE5IWENEUWhNLVgwUFczX25DTkp2bnpjVFEzODU9aDIxMA==Low carb diet desserts recipes  Dietele sărace în carbohidrați sunt obligatorii pentru unele boli cronice și pentru dietele care urmăresc scaderea în greutate.

Aplicația conține rețete care nu sunt o problemă în ceea ce privește numărul caloriilor. Combinațiile dintre ingrediente duc la rezultate gustoase.

În plus aplicația conține și rețete cunoscute în variantele special concepute pentru un aport caloric rezonabil pentru fiecare porție. Aplicația este un fel de plăcere fără durere….rețete de prăjituri

Ice Cream Recipes. Aplicația are rețete simple și gustoase. Noi am facut vreo trei…

Rețetele sunt gândite după regula cea mai simplă a preparatelor făcute în casă. Conțin ingrediente banale, pe care care le are oricine, oricând în frigider. Aplicația are un ghid de aplicare foarte prietenos, o caracteristică a tuturor aplicațiilor Android.

Ce ne-a plăcut a fost secțiunea de iaurturi înghețate care este savuroasă și foarte sănătoasă.

rețete de prăjituri1000 dessert. Este o aplicație care te face să gătești cu plăcere și care îți oferă soluții deosebite pentru deserturi. Colecția este bogată, una dintre cele mai bogate pe care noi le-am găsit printre aplicațiile Android pentru rețete de prăjituri.

În plus este variată și conține o multe categorii, de la preparate dulci lichide la copturi, torturi, fursecuri și plăcinte.

aHR0cDovL2xoNC5nZ3BodC5jb20vT0lKdWt5TkxHMlFsQWJOdWpPYjUwTS05Mkw0RTNxSEJFQ0xoR3ptei0za3RGeEVpd0c5MDlnblJnOFNyTmwxTHFQQT13NDIwGăsești ușor ce te interesează pentru că are un motor propriu de căutare. Rețetele sunt simpatice, au imagini clare și intruncțiuni de tipul pas-cu-pas.

Orange Dessert Recipes este una dintre cele mai interesante aplicații pe care le-am găsit pe Android. Toate retetele conțin portocale, iar unele din preparate sunt cu totul deosebite. În afară de faptul că aplicația abuzează de galben-portocaliu nu am găsit nici un cusur.

Aplicația este acesibilă și se actualizează constant. În plus există și un top al celor mai bune rețete stabilit după aprecirerea utilizatorilor aplicației.

Acestea au fost cele mai bune aplicații cu rețete de prăjituri.

Chinezii  au o vorbă de duh despre desert și prajiturile servite la finalul mesei. Ei zic că dacă desertul este bun nu mai contează cum a fost mâncarea!

Sursa foto: pixabay.com