Style, un ceas smartwatch ieftin, elegant, performant

Un nou ceas smartwatch ieftin a fost lansat pe piața ceasurilor inteligente. Style, cum se numește noul ceas inteligent, a fost lansat de Krüger&Matz, producătorul polonez de IT&C.

Dacă ai un stil de viață activ, Style îți oferă posibilități multiple pentru eficientizarea timpului. Noul ceas smartwatch ieftin poate înlocui cu succes brățările de fitness și alte device-uri de monitorizare a activității fizice, pentru că are atât senzor de ritm cardiac și cronometru, pedometru care te informează despre distanța parcursă, precum și un contor de calorii. Nu în ultimul rând, Style te avertizează când stai într-o perioadă de repaus prea mult timp, aducându-ți aminte să faci câțiva pași.

De asemenea, Style este soluția perfectă dacă ești plecat mult timp în călătorii sau ai multe întâlniri de afaceri. Noul ceas smartwatch ieftin nu se limitează la notificările de pe rețelele sociale sau ale apelurile primite, îți permite să folosești ceasul și pe post de speaker datorită microfonului și difuzorului încorporate ale dispozitivului. În plus, poți primi sau respinge apelurile cu o simplă mișcare din încheietură, iar noul ceas inteligent îți permite chiar să citești SMS-uri și să trimiți mesaje predefinite.

Ai putea fi interesat și de Gear S2, noul ceas smartwatch al celor de la Samsung

Noul ceas smartwatch ieftin

Este echipat cu procesor MediaTek MT2502A și îl poți seta să te anunțe când ai ieșit dintr-o zonă fără acoperire GSM sau când pierzi conexiunea prin bluetooth. Ai posibilitatea să controlezi music player-ul și camera telefonului direct de pe cadran. O altă funcție importantă oferită de Style este localizarea smartphone-ului, iar această opțiune funcționează și invers – localizarea ceasului cu ajutorul telefonului. Dacă ești o persoană căreia îi place organizarea, Style vine echipat cu funcții de alarmă, calendar și calculator.

Nu în ultimul rând, Style, noul ceas smartwatch ieftin, te va cuceri datorită aspectului său elegant. Dispozitivul are un ecran touchscreen de 1,22 inci, cu o rezoluție de 240 × 240 px, și carcasă rotundă, fixată pe o curea elegantă, din piele. Bateria de 320 mAh asigură o autonomie de până la două zile în condiții obișnuite de utilizare, sau chiar mai mult timp,în modul standby, cu bluetooth-ul oprit.

Citește și Brăţara fitness – Top 2016 pe diferite categorii

Style este compatibil cu telefoanele care rulează Android 4.4 și iOS7 sau versiuni mai noi. Îl poți conecta cu ușurință la smartphone prin intermediul modulului bluetooth 4.0 încorporat, iar designul său elegant și clasic, împreună cu cele patru tipuri de ceas, trei tipuri de teme și două variante de culori, îl fac potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de garderobă sau de ocazie. Sugestie preţ-vânzare: 349 lei.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile în magazinele partenere: CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.

Interesant este și E momentul să vă cumpăraţi un ceas smartwatch sau o brăţară fitness