Aplicații iOS de sănătate. Top 7

7 aplicații iOS de sănătate, testate și aprobate de medicii din Statele Unite, sunt la doar un click distanță pentru a începe să le folosești imediat.

Multe aplicații iOS de sănătate au fost create pentru a te ajuta să ai un stil de viață sănătos și echilibrat. Descoperă cele șapte aplicații iOS de sănătate testate de medicii americani și folosește-le pentru a-ți revigora organismul.

 Aplicații iOS de sănătate

Calorie Counter and Diet Tracker este un adevărat jurnal al felurilor de mâncare pe care le consumi la fiecare masă, dar și un calculator de calorii. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, nu trebuie decât să introduci în aplicație alimentele servite, iar aceasta îți calculează numărul caloriilor consumate. Dacă ai vreo cunoștință care are Android, recomandă-i Aplicații Android de slăbit – Top 3

Weight Watchers Mobile ajută la numărarea caloriilor utilizând un sistem de puncte. Aplicația îți pune la dispoziție o gamă variată de rețete sănătoase, dar și cu puține calorii. Rețete sănătoase, cu puține calorii, găsești și aici.

Lose It!  este nutriționistul care îți calculează automat un plan de dietă, cu numărul total de calorii pe care trebuie să-l consumi pentru a ajunge la greutatea dorită. Pentru a obține toate acestea, la începutul programului, trebuie să introduci greutatea, înălțimea, sexul, dar și greutatea la care dorești să ajungi. Dacă vrei să încerci dieta de 17 zile, citește pe larg aici.

White Noise Lite este aplicația care îți oferă sunete ambientale și care te vor ajuta să te relaxezi sau pur și simplu te vor ajuta să te odihnești mai bine. eHealthRomania.com are pentru tine 3 aplicaţii pentru relaxare.

Runkeeper este o aplicație pentru femeile interesate de un stil de viață sănătos și de mișcare. Funcționează prin GPS, nu ai nevoie de conexiune la internet. Îți oferă date despre distanțele parcurse, timpul, viteza și caloriile arse. Are o mare comunicate de fani, cu care poți interacționa. Ai putea fi interesat și de articolul Top 5 aplicații Android şi iOS pentru fitness. Cum îți poate asista telefonul cursa de jogging

Instant Heart Rate măsoară bătăile inimii. Doar deschizi aplicația instalată, pui degetul pe camera foto a telefonului și pornești aplicația. Despre alte aplicații care măsoară pulsul citește în articolul acesta.

Fooducate este tot o aplicație de tip consilier nutriționist. Când faci cumpărăturile, nu trebuie decât să scanezi codul de bare al produsului pentru a afla câte calorii are sau câtă sare conține. Tu ești stăpâna caloriilor! Dacă ești intersat de un senzor care se conectează la smartphone-ul tău și îți furnizează numărul caloriilor pe care tocmai te pregătești să le consumi, citește  materialul Câte calorii mănânci?

sursa articolului: mhealthnews.com

sursa foto: pixabay.com