Calculator ovulație. Cum te ajută și care sunt cele mai populare 10 aplicații

Din multiple cauze conceperea ușoară, pe cale naturală a unui copil este pentru multe cupluri care își doresc un copil o problemă. Cum fiecare moment contează, iar momentul optim este foarte important, ajutorul vine de la ceea ce aplicațiile din domeniul eHealth numesc calculator ovulație.

Este foarte plăcut și mult mai confortabil din multe puncte de vedere ca aceste ”momente de aur” să fie un detaliu care să rămână intim, fără teste și fără momentele neplăcute din cabinetele ginecologice așa că aceste aplicații sunt soluția perfectă. Relația între utilizator și respectiva aplicație este strict confidențială, iar rezultatele sunt promițătoare. În plus, aceste aplicații din categoria calculator ovulație preiau tot stresul cuplului, în condițiile în care stresul este unul din principalii factori care se opun conceperii unui copil.

Am adunat cele mai bune zece aplicații care funcționează pe principiul calculator ovulație și preformanțele fiecăruia dintre ele.

Specialiștii susțin că domeniul denumit generic al aplicațiilor pentru fertilitate nu a fost niciodată mai… fertil ca acum.

web-s

Fertility friend

Ce face: are capacitatea de a le ajuta pe femeile care vor să devină mame să identifice foarte ușor toate momentele ovulației și, implicit, perioada fertilă.
Cost: Aplicația de bază este gratuită și are o variantă premium cu taxe modice pe un an, care aduce acces la centrele de mesaje, un analizor sexual de sincronizare și analiză detaliată a semnelor de fertilitate, inclusiv pe cele care pot indica în faza de debut o sarcină.
Ce are diferit : Aplicația vine cu circa 15 ani de experiență și cu obținerea pe cale naturală a peste 650.000 de sarcini confirmat la cupluri cu probleme de fertilitate. Aplicația este un pionier al conceptului de calculator ovulație.

Te-ar putea interesa și: Calendar fertilitate. 5 aplicații gratuite

eve-main

Glow

Ce face: Glow urmărește ciclul menstrual feminin comunicând efectiv cu acestea prin cele mai practice și inteligente întrebări de monitorizare și promite creșterea șanselor de a concepe un copil.
Cost: Glow este gratuit și oferă posibilitatea unui program de asistență reciprocă, care poate fi folosit pentru tratamente de fertilitate, ca bonus în cazul în care aplicația nu te ajută să obții o sarcină în termen de zece luni de la înregistrare.
Ce face diferit: Aplicația are și o secțiune pentru bărbați care funcționează ca un jurnal de date care le urmărește sănătatea și poate identifica eventualele probleme de fertilitate masculină.

ovulatie

Kindara Fertilitatea Tracker

Ce face: Kindara monitorizează temperatura bazală și secrețiile cervicale pe care le transformă în date referitoare la curbele hormonale feminine, iar pe baza acestor date spune care este momentul optim pentru a concepe.
Cost: Kindara este complet gratuit.
Ce face diferit: Aplicația vine cu un termometru de mare precizie, oral, numit Wink, care vinde  separat și care alimentează cu date aplicația de bază.

Citește și: Aplicație pentru calendar menstrual. Update 2016

title

Clue

Ce face: Prin conectarea unor date într-un algoritm care calculează și prezice rimul menstrual feminin, Clue promite o abordare mai personală a concepției. Principiul după care funcționează este acela că trebuie folosit inteligent pentru a primi răspunsuri utile.
Cost: Clue este gratuit.
Ce face diferit: Aplicația colectează date despre starea de spirit a femeii utilizator în plus pe lângă datele fiziologice și alte semne de fertilitate, și este compatibil și pentru Apple Watch.

Conceivable

Ce face: Conceivable a fost realizate de un expert de fertilitate și ia în calcul detalii pe care alte aplicații le ignoră și care pot ajuta sau afecta fertilitatea feminină.
Cost: Conceivable este accesibil doar contra cost.
Ce face diferit: Utilizatorii primesc mult mai mult decât o monitorizare și un calculatorovulație. Ei primesc trei formule pe bază de plante, în fiecare lună, care, potrivit site-ului companiei, sunt “concepute pentru a elimina obstacolele specifice pentru fertilitatea naturală”, cum ar fi ovulației neregulată, perioade dureroase menstruale și ciclurile menstruale slabe.

screen322x572

Period Tracker

Ce face: Period Tracker îți spune când vine prietenul lunar și te ajută să idetifici ușor perioada fertilă prin introducerea de date simple de utilizator și prin completarea unor diagrame
Cost: Cu taxă simbolică
Ce face diferit: Evaluează starea generală a femeii și poate face recomandări despre necesitatea unei vizite la medicul ginecolog când ”simte” că lucrurile nu sunt în cea mai bună regulă.

Citește și: Aplicații iOS de sănătate. Top 7

Aplicațiile care monitorizează fertilitatea

Ovia

Ce face: Ovia încorporează monitorizarea de fertilitate și indicatori cheie de sănătate feminină, de la obiceiuri alimentare și de dormit, pentru a prezice ovulația și susține că poate obține o sarcină de trei ori mai repede decât media. Algoritmii au fost concepuți cu ajutorul unei femei ceea ce face ca aplicația să fie foarte … feminină.
Cost: Aplicația este gratuită și are un upgrade cu cost simbolic, care include recomandări personalizate, teme personalizate, precum și capacitatea de a exporta date într-un document Excel.
Ce face diferit: Algoritmul aplicației și mecanismul calculator ovulație este dezvoltat pe datele colectate de la milioane de femei gravide și din perioada de dinainte de sarcină și s epoate spune că are cel mai mare set de date care a fost vreodată colectat de la femei pe aceast aspect.

hero-wide-purple

OvaCue

Ce face: OvaCue este un monitor portabil, care măsoară secreția și mucusul cervical, și care funcționează împreună cu un adaptor portabil care alimentează și aplicația OvaGraph care poate prezice ovulația cu până la șapte zile în avans. Este un tester inteligent de ovulație.
Cost: OvaCue este accesibil contra cost.
Ce face diferit: OvaGraph te pune în contact cu un specialist de fertilitate și funcționează după metoda Weschler, care pare a fi soluția care a ajutat milioane de femei să conceapă un copil în mod natural.

MECH02_DE_IMG_8057_daysy_iphone-700x

Daysy

Ce face: Daysy este un monitor de fertilitate conectat cu o aplicație sincronizată de tipul calculator ovulație care spune exact momentele ciclului mentrual. Aplicația utilizează monitorizarea temperaturii și poate arăta perioada fertilă cu o precizie de 99,3 la sută.
Cost: Este disponibil contra cost
Ce face diferit: Are o inovație practică și în bună măsură nostimă pentru că utilizatoarele pot să-ți anunțe, prin intermediul aplicației, partenerul că se află în momentul optim.

Un subiect de interes este și: Brățara Google pentru monitorizarea continuă a stării de sănătate

ov

Natural Cycles

Ce face: Folosind algoritme bio-statistice, Natural Cycles utilizează valorile temperaturii pentru a determina momentul ovulației, cu 99,9% precizie.
Costul: Este gratuit pentru prima lună, și oferă abonamente lunare, anuale la preșuri modice.
Ce face diferit: Potrivit celor care au conceput aplicația este singura aplicație care oferă o bună cale de control a prevenirii sarcinii tot pe principiul calculator ovulație, în egală măsură cu acela de a oferi oportunitatea de a comcepe un copil. Se poate spune că este prima aplicație care funcționează ca și anticoncepțional.