Mulțumim! Facebook ne-a ales să reprezentăm România la Londra!

Sănătate în era digitală, COMUNITATEA PACIENȚILOR INFORMAȚI, a fost selectată de Facebook între echipele care vor reprezenta România la primul summit european organizat de gigantul social media.

Este un succes care ți se datorează, dragă cititorule interesat de informație medicală modernă, și pentru care īți mulțumim mult!

Vom continua să scriem pentru tine, pentru Pacientul2.0, să-ți facem legătura directă cu cei mai cunoscuți medici specialiști LIVE iar 2018 îți va aduce multă informație nouă, clară și folositoare.

Află De ce trebuie ca medicii să susțină tehnologia portabilă

Născut īn urmă cu doi ani din dorința de a oferi pacienților și apropiaților lor informație verificată din domeniul medical pe un ton accesibil, site-ul pe care tocmai îl citești a beneficiat enorm de interesul publicului pentru sănătate digitală și noi terapii, și în 2017 a depășit bariera de 1,000,000 de cititori.

Inovațiile din diabet, apariția glucometrelor fără înțepătură sau intrarea masivă în România a dispozitivelor de monitorizare continuă a glicemiei sunt pe primele locuri īn topul citirilor.

Apoi, informațiile despre proiecte ca Mira Rehab, Skinvision, AtlasHelp sau Nutritio. Pionieri ai sănătății digitale īn România, oameni, idei și afaceri dezvoltate īn jurul credinței că tehnologia poate face sau menține oamenii sănătoși și poate reduce din handicapul funcțional pe care azi îl  are sistemul nostru de sănătate.

Ești curios Ce este eHealth și ce este sănătatea digitală?

Interviuri cu medici ca pediatru Mihai Craiu, specialistul ORL Mihaela Georgescu sau diabetologul Mihaela Vlăiculescu, oameni care folosesc digitalul īn īncercarea lor de a ajuta cât mai mulți pacienți.

Apoi, mișcările marilor jucători, și ele venite digital și tot pentru pacient, primul site cu informații exclusiv despre cancerul de sân, concurs de proiecte pe sanatate sau finanțări internaționale.

Facebook ne-a anunțat că din mulțimea ne pagini și solicitări ne-a ales să reprezentăm România la primul forum european al comunităților. Ne vom duce acolo ca să aflăm cum să ajutăm asociațiile de pacienți să ajungă la câți mai oameni cu evenimentele pe care deja le organizează, cum să facem cunoscute online mesajele și recomandările medicilor specialiști, pe scurt, cum să folosim tehnologia în slujba sănătății.